Widok

hak do Bergamont`a

Hej. Gdzie w trójmiescie (ew. w polsce) mozna kupic hak do Bergamonta. Ewentualnie który sklep ma spory wybór haków ??

pzdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przeslij na maila fhtysar@interia.pl zdjęcie starego haka, może się znajdzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Caly Nasz team mial w 2008 i 2009 problem z hakami do Platoon'ów :) dystrybutora na polske juz nie ma i generalnie jest duzy problem. Ja do szosy mojej dziewczyny sciagalem z niemiec, ale duzo bylo przy tym gimnastyki. Pisz bezposrednio do Bergamonta.
@You. Ja też bym chciał hak dorobić a najlepiej stalowy, wiec jeśli coś możemy się zgrać i zrobić kopie może w jakiegoś gościa w zakładzie co ty na to??
Hak jest po to żeby się złamał jak jest taka konieczność, jak dorobisz stalowy to przy mocnym uderzeniu hak wytrzyma ale rama już nie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
rama wytrzyma to przerzutka nie wytrzyma. I w tym celu zostały wprowadzone haki - aby łamać je a nie przerzutki.
Ale oczywiście jak to w zyciu bywa wszystko stanęło na głowie - patrzac na ceny i dostępność haków niektórych haków w wielu wypadkach zdecydowanie bardziej sie opłaca łamać przerzutki niż haki…
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hak jest po to żeby ratować ramę przedewszystkim
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
ramie sie nic nie stanie przy haku stalowym jedynie przerzutka moze sie złamać, ja mam stary osprzęt i mam dość prostowania haka co chwila.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
tym bardziej iż do wyprostowywania haka trzeba mieć specjalne narzędzie. Hak sie może wygiąc w 3 kierunkach, a nawet lekko krzywy hak daje przeciwne objawy i uniemożliwia wyregulowanie przerzutki.

Faktem jest ze wymianne haki pojawiły sie wraz z ramami z alu (gdzie haka nie dało sie prostować bo pękał) ale ja np miałem współczesną ramę stalowa w wymiennym hakiem.
mam trek'a 9000 i hak jest odlany razem z wahaczem i po bardzo mocnym wygięciu haka musiałem go prostować na kowadle młotkiem he he he ;)

Inne tematy z forum Rowery

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

do góry