Widok

hi-end wieża segmentowa JVC F3000 - 4 częsci + kolumny + pilot (stan bdb)

hi-end wieża segmentowa JVC F3000 - 4 częsci + kolumny + pilot (stan bdb)
UNIKAT w stanie wręcz nie osiągalnym na rynku wtórnym. 100% sprawna. Był to swego czasu najwyższy model z całej ekskluzywnej serii o nazwie DIGIFINE i kosztował krocie.

Zastosowano tu najwyższej jakości podzespoły oraz materiały. Grube szczotkowane aluminium, złocone wyjścia mini jack czy również złocone zaciski kolumn świadczą najlepiej z jakim sprzętem mamy do czynienia. Sprzedaje kompletny system - wystarczy podłączyć i się cieszyć dźwiękiem.

Wzmacniacz pracuje w klasie A - 40w RMS na kanał przy zniekształceniach rzędu 0,7% oraz 20w RMS przy THD rzędu 0,015% to niespotykane wartości obecnie sprzedawanych produktów w cenie poniżej 10k zł!!!

Wieża mimo, że rozmiarami nie jest olbrzymia - rozmiar midi - waży bagatela ok 25kg!

W skład zestawu wchodzi:
- wzmacniacz AX-F3000
- cd XL-F3000
- deck podwójny TD-F3000
- tuner FX-F3000R
- 2*kolumny 2-drożne SX-F3000
- pilot

Zapraszam na odsłuch. Ceniący wysoką jakość dźwięku maja niezwykła okazje nabyć prawdziwą perełkę. Cena do negocjacji - ewentualnie możliwość wymiany na wysokiej klasy rower lub zegarek męski z możliwą dopłatą z mojej strony. Więcej szczegółowych danych tu: http://www.coda.ru/model.aspx?model=F-3000
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z tym dopiskiem hi-end to lekka przesada. O linku do rosyjskiej strony już nie wspomnę.

Witam Pana. Swego czasu ten sprzęt kosztował dobre parę tysięcy złotych i wyróżnia się zdecydowania zarówno jakością wykonania jak i dźwięku. Termin h-end jest pojęciem mocno względnym, czy przesadzonym? Być może tak, co nie zmienia faktu, że jest to wieża z wyższej półki, a że rzadko spotykana na rynku wtórnym podałem link z danymi technicznym ze strony rosyjskiej. Jeśli ma Pan problem z odczytaniem zachęcam do korzystania z translatora. Pozdrawiam

Inne tematy z forum Społeczność

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie (9 odpowiedzi)

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie Sprzedam trzy obrazy Jerzego Haponiuka, olej na płótnie,...

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...

do góry