Widok

hilfe

Jestem z drugiego konca Polski i szukam materialow do pracy dyplomowej o Trojmiescie... Interesuja mnie informacje ogolne - czyli polozenie, klimat, gleby itd itd... Czy ktos moglby mi podac adres w sieci gdzie takie informacje moge znalezc, lub tez przeslac mi je mailem? Czekam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czesc. Chyba nie znajdziesz osoby, ktora takie informacje miala by pod reka i mogla ci je wyslac rzutem na tasme.
Sprobuj wejsc na strone Wydzialu Biologii Geografii i Ocenologii UG - www.bgo.univ.gda.pl - Katedry lub Zaklady z kierunku Geografia Fiz. lub Ekonomiczna. Nie wiem co Cie blizej interesuje. Ich badania dotycza Trojmiasta i okolic (profil tych badan zalezy wlasnie od zainteresowan katedry czy zakladu). Znajdz kontakt z tymi osobami. Moze przysla Ci jakies prace.
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

rak piersi w stadium 4 (3 odpowiedzi)

Witam. Moja bliska znajoma dowiedziała się niedawno, że ma raka piersi, już w czwartym stadium....

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (19 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

Gdzie Kupić tanio fajerwerki ?? (6 odpowiedzi)

Mam pytanie gdzie moge tanio kupić materiał pirotechniczne (fajerwerki / petardy) po dosc...

do góry