Widok

hilfe

Jestem z drugiego konca Polski i szukam materialow do pracy dyplomowej o Trojmiescie... Interesuja mnie informacje ogolne - czyli polozenie, klimat, gleby itd itd... Czy ktos moglby mi podac adres w sieci gdzie takie informacje moge znalezc, lub tez przeslac mi je mailem? Czekam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czesc. Chyba nie znajdziesz osoby, ktora takie informacje miala by pod reka i mogla ci je wyslac rzutem na tasme.
Sprobuj wejsc na strone Wydzialu Biologii Geografii i Ocenologii UG - www.bgo.univ.gda.pl - Katedry lub Zaklady z kierunku Geografia Fiz. lub Ekonomiczna. Nie wiem co Cie blizej interesuje. Ich badania dotycza Trojmiasta i okolic (profil tych badan zalezy wlasnie od zainteresowan katedry czy zakladu). Znajdz kontakt z tymi osobami. Moze przysla Ci jakies prace.
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Dobra restauracja z typowo polskim żarciem - gdzie w Gdańsku? (138 odpowiedzi)

Przyjezdza do nas dobry znajomy, ktory nie byl jeszcze w Polsce. Chcemy Go zabrac do dobrej,...

Gdzie wynajem busa ? (12 odpowiedzi)

Polecicie jakąś firmę na wynajem busa ? Planujemy pojechać większą grupą do Zakopanego na kilka...

do góry