Widok
If
Wierce sie niespokojnie .... ;-)
Bylem przekonany, ze tylko ja obserwuje ;-) a tu okazuje sie ze ktos mnie tez obserwuje ( i to nawet czynnie ;-) )
Nabieram podejrzen, ze Aktorka dziala we wspolpracy z niejaka Pigula w celu dostarczania Odzialowi obiektow badan, doswiadczen i eksperymentow ... ;-).
Bylem przekonany, ze tylko ja obserwuje ;-) a tu okazuje sie ze ktos mnie tez obserwuje ( i to nawet czynnie ;-) )
Nabieram podejrzen, ze Aktorka dziala we wspolpracy z niejaka Pigula w celu dostarczania Odzialowi obiektow badan, doswiadczen i eksperymentow ... ;-).
Widz / pacjent
Oczywiście, że działamy razem, powiem więcej, robimy to w jednej osobie...
Nie słyszaleś nic o rozdwojeniu jaźni?!
Raz tańczę i gram innym razem działam aktywnie na oddziale. A jeśli Ty będziesz się tak dalej kręcił to dostaniesz lewatywę, tak jak pacjent. On zachowuje się niepoprawnie i robi wszystko aby otrzymać ode mnie trochę s/m i lewatywki, dla niego jak na razie to swego rodzaju nagroda... muszę pomyśleć nad inną metodą "leczenia"
Jeśli chodzi o moją "grę" artystyczną staram się ja rozwijać i w związku z tym zaczęłam korzystać z internetu w pracy - co jest tu niemiło widziane. Z uwagi, iż nie zależy mi na tej pracy próbuję "podpaść" mojemu SZEFFFFU.
Pozdrawiam,
ale monologg
Ps. Szefie jeśli to czytasz, to daj mi odprawę przy pożegnaniu, proszzzz
Nie słyszaleś nic o rozdwojeniu jaźni?!
Raz tańczę i gram innym razem działam aktywnie na oddziale. A jeśli Ty będziesz się tak dalej kręcił to dostaniesz lewatywę, tak jak pacjent. On zachowuje się niepoprawnie i robi wszystko aby otrzymać ode mnie trochę s/m i lewatywki, dla niego jak na razie to swego rodzaju nagroda... muszę pomyśleć nad inną metodą "leczenia"
Jeśli chodzi o moją "grę" artystyczną staram się ja rozwijać i w związku z tym zaczęłam korzystać z internetu w pracy - co jest tu niemiło widziane. Z uwagi, iż nie zależy mi na tej pracy próbuję "podpaść" mojemu SZEFFFFU.
Pozdrawiam,
ale monologg
Ps. Szefie jeśli to czytasz, to daj mi odprawę przy pożegnaniu, proszzzz
Sandman
Jak to? przecież odpisałem.....po czasie...hi, hi...
Sorry ale przez ostatni i ten tydzień miałem sporo spraw do załatwienia i nawet nie miałem czasu na zajrzenie do skrzynki, ale uczyniłem to przedwczoraj i napisałem Ci nowy adres-także jeżeli chcesz-pisz.
Muszę lecię ponieważ na 12:15 mam pierwsze zajęcia na uczelni
Papatki
Sorry ale przez ostatni i ten tydzień miałem sporo spraw do załatwienia i nawet nie miałem czasu na zajrzenie do skrzynki, ale uczyniłem to przedwczoraj i napisałem Ci nowy adres-także jeżeli chcesz-pisz.
Muszę lecię ponieważ na 12:15 mam pierwsze zajęcia na uczelni
Papatki
PRZESTROGA DLA WSZYSTKICH !!!!! WAŻNE !!!
NIE KORZYSTAJCIE Z SERWISU SAMOCHODOWEGO OPEL KONOKAR W GDANSKU PRZY UL. GRUNWALDZKIEJ. ONI TAK OSZUKUJĄ ZE WIEKSZYCH OSZUSTÓW NIE ZNAJDZIECIE. POZA TYM NA NICZYM SIE NIE ZNAJĄ I ZEDRĄ Z WAS OSTATNIE PIENIĄDZE !!! NAPRAWDE RADZE POJECHAC DO INNEGO SERWISU-DEALERA OPLA - TYLKO NIE KONOKAR !!!
If
Rybeczko! Moze zajrzyj czasami "na stare smieci" bo sa tacy, co za Toba strrraszliwie tesknia ;-) Moze by tak jakas kawa? Moze byc tez zakrapiana hehe. Bo anioleczek_ niedlugo moze odleciec (niekoniecznie do Nieba) i znowu ze spotkania lipa... Aha- lewatywie od razu mowie twardo- NIE, DZIEKUJE hehe ;PPP
Nareszcie jesień :)))
Popatrzcie koloryt dziś jaki
w krąg złoto i brąz
- i sam to widziałem
przyleciały już pierwsze ptaki *).
- I upał się skończył dziki
a w noc można spać
nie drą się wreszcie słowiki.
--- Hmmmmm .....a .. noccccc ... bywa ponętnie długa,
śliczna jak piana Pifka
- płynie gorąco - kusząco ......
- może nawet .....jak sama ..........
P.S. Jemiołuszki i gile
w krąg złoto i brąz
- i sam to widziałem
przyleciały już pierwsze ptaki *).
- I upał się skończył dziki
a w noc można spać
nie drą się wreszcie słowiki.
--- Hmmmmm .....a .. noccccc ... bywa ponętnie długa,
śliczna jak piana Pifka
- płynie gorąco - kusząco ......
- może nawet .....jak sama ..........
P.S. Jemiołuszki i gile
If
Skoro juz wiesz kim jestem, to moze skus sie na ta "kawe"? Pogadamy o starych dobrych czasach przy filizance "malej czarnej" (moze byc wzmocniona po irlandzku). A po piatku niestety znow musze pokutowac za grzechy- glowe mam 6 na 9... Anioleczek chyba zasluguje na odwyk- tylko prosze mnie ta lewatywa nie leczyc (mam cicha nadzieje, ze na nie jednak NIE zasluzylam...)
Uwierzcie
Wyrzucili mnie ze szpitala za niesubordynacje nie było by moze takie straszne gdyby nie dwa fakty:
- na moje miejsce od rana czekał nowy pacjent
- nie zostalem nawet wcześniej poinformowany przez ordynatora szpitala za co
-uniemozliwił mi on dalsze leczenie po operacji serca
- nie podpisal się nawet na wypisie ze szpitala.
Dziękuje panu panie prof.Górski z Gdyni
- na moje miejsce od rana czekał nowy pacjent
- nie zostalem nawet wcześniej poinformowany przez ordynatora szpitala za co
-uniemozliwił mi on dalsze leczenie po operacji serca
- nie podpisal się nawet na wypisie ze szpitala.
Dziękuje panu panie prof.Górski z Gdyni
FATE!!
Buraq kochany!!Nareszcie!Jaką ja mam intuicję!To Ty cos kombinujesz z tymi SMSami!Wysłałam list czekam na szybki odpis.A co Ty na Malbork już w ten weekend?dzis się dowiedziałam, że w poniedziałek wolne!Jestem megaciekawa Twojej megasiary!!Ucałuj mamusię, tate i wszystkie zwierzaki oraz siostry.W takiej właśnie kolejności;)Czekam na jakiś kontakt.Pa!
Ifcia
Nie poznałam Cię. (Będziesz bogata). Nie na pierwszy rzut oka. (No, może nie będziesz bogata od razu.)Pomyślałam wtedy tylko: Dlaczego ona się do mnie uśmiecha? Niepewne siebie olśniene przyszło dopiero gdzieś na środku wiaduktu, czyli ze trzy minuty później. Taki spóźniony refleks. Oprócz tego zupełnie nie mam pamięci do twarzy. ( Dzięki temu już wielu ludzi uczyniłam bogaczami. Jak tu kiedyś nie poznać samej siebie?)
Ale dziewczynki masz fajne... tylko jak Ty to robisz, że nie wejdą Ci na głowę?
Ale dziewczynki masz fajne... tylko jak Ty to robisz, że nie wejdą Ci na głowę?
Nienawidzę NSM
Prosty tytuł, ale prawdziwy... Jest w tym mieście firma, która okrada swoich klientów... no powiedzmy oszukje... Luuudzie !!!! Nie korzystajcie z usług dostawcy internetu o nazwie NET SAT MEDIA.....
To banda niekompetentnych dupków, którzy naciągnęli ponad 1000 osób... Na swojej ostronie firmowej piszą o wspaniałych gwarantowanych transwerach, profesjonalnej obsłudze klienta oraz samych zaletach korzystania z ich usług.... Rzeczywistość jest odmienna... Nie informują o niczym poza tym, że transfery są niskie, ale będzie kiedyś lepiej, a niekończące się awarie doprowadzaj nas do łez... Podczas trwania awarii nie raczą nawet odbierać telefonów, ani niczego wyjaśniać..... Nie odpisują na e-maile, a forsę kasują z godną pochwały konsekwencją...
Ujmę to tak..... NACIĄGACZE..... Unikajcie strony WWW.NSM.PL
To banda niekompetentnych dupków, którzy naciągnęli ponad 1000 osób... Na swojej ostronie firmowej piszą o wspaniałych gwarantowanych transwerach, profesjonalnej obsłudze klienta oraz samych zaletach korzystania z ich usług.... Rzeczywistość jest odmienna... Nie informują o niczym poza tym, że transfery są niskie, ale będzie kiedyś lepiej, a niekończące się awarie doprowadzaj nas do łez... Podczas trwania awarii nie raczą nawet odbierać telefonów, ani niczego wyjaśniać..... Nie odpisują na e-maile, a forsę kasują z godną pochwały konsekwencją...
Ujmę to tak..... NACIĄGACZE..... Unikajcie strony WWW.NSM.PL
Nienawidzę NSM
Dla potwierdzenia swoich wywodów polecam link http://www.nsm.pl/status.php
Report date is Thu Oct 10 21:40:02 CEST 2002
Status POLPAK-T-strumien-A-SRD074:
Status POLPAK-T-strumien-B-NP-GD13:
Status-POLPAK-T-strumien-C-45811034 Router2-WAN
Status CROWLEY(test-czesciowy):
Status WRZESZCZ-Router-1:
Status WRZESZCZ-Serwer-1:
Status MORENA-1:
Status Brama_z_OSK_Wrzeszcz: