Widok

hmmmm

czy też tak macie je jestescie około 40 stki i nie widzicie perspektyw na poznanie kobiety ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej, a ja mam 50+ i jestem samotna w związku...Nie wiadomo, co lepsze.
Polecam Ci szukanie w realu- jutro wybieramy się potańczyć...Będą też babeczki ok.40 i 40+, wolne, rozwiedzione też. Może Koliba jutro? Może Wydział Remontowy? Tam są fajni ludzie 30+ i imprezy tematyczne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zajęcia salsy i salsoteki to świetna okazja do poznania ciekawej osoby. Salsa to bardzo radosny taniec i świetna zabawa. Polecam.

Nie, nie mamy tak, ponieważ jesteśmy (Nasza Wysokość i Szerokość...) Kobietą.
Jako Kobieta (jest nas, kobiet, liczebna przewaga) wybieramy Faceta, którego chcemy poznać, lub któremu ( w zależności od jego zabiegów i determinacji oraz jakości tychże) pozwalamy poznać się... na tyle, na ile uważamy, iż poznać nas powinien lub też znieść jest w stanie.
Posiadłszy i okiełznawszy wiedzę powszechnie dostępną (bajki, legendy, biologia, psychologia, empiryka i dedukcja poprzednich pokoleń kobiet... obserwacje i studia własne), nie "mamy tak" i "mieć nie możemy".

Biorąc pod uwagę przecudne okoliczności przyrody raju, w którym żyć nam dane; w tym konkretny punkcie na osi czasu, przerażające jest czytanie, że ktoś jest "smutny" i "nie widzi perspektyw". Może czas na wizytę u okulisty? ;)
Ps
Wyciąganie faceta z odmętów smutku i braku perspektyw poznania... czy innych, owszem, w porywach wariactwa, bywa w oczach kobiety atrakcyjne ... lecz tylko na chwilę (ha, jak w piosence). Kobieta to Kobieta, a nie niańka czy mamusia lub pogotowie przysługowe...
Doradzam ogarnąć się, plecy prosto, uśmiech i wyjść do ludzi. Czytać post "babeczki" 5 razy dziennie i ruszyć papuśną.
Przypominam również, że proces poznania kobiety, nie kończy się na wirtualnej grze wstępnej, w której obecnie specjalizację ma "każden" jeden użytkownik wi-fi, i nie na trzech pierwszych wrażeniach (komentarz jakiegoś dzieciaka z tutejszego forum).
Ogólnie, odnaleźć swe jaja lub wyhodować nowe i śmiało, ruszać na podbój kobiecego świata.
Powodzenia :]

Inne tematy z forum Towarzyskie

Feromony na pierwszej randce (52 odpowiedzi)

Poznałem jakiś czas temu sympatyczną dziewczyne, na której bardzo mi zalezy oraz umówiliśmy się...

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (50 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

Trójkąty - gdzie poznać osobę (10 odpowiedzi)

Wiecie może gdzie można poznać kobietę do trójkąta 2k+1m? Liczę się z hejtem, ale uważam, że...

do góry