Widok

"holendry" w Trójmiescie

hej, czy ktos a was wie gdzie w Trójmeiście można kupic używanego "holendra"?? wiem ze tematyka tego forum troche inna, ale będę wdzięczna za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak najbardziej ten temat - rower jest rower.

niestety moi znajomi prowadzili podobne poszukiwania i znajdowali jeno kradzione szpeje w szemranych komisach - koniec koncow pozprowadzali sami.

ale z drugiej strony - teraz sa ladne nowe "holendry" w sklepach, a i stare polskie rowerki w ogloszeniach sie zdarzaja - czujnosc przede wszystkim ;)
Więc jednak nie będzie tak łatwo...;) Dzięki za odpowiedź.
te ladne i nowe to kupa a nie holendry, aluminoiowe ramy i szmianowski osprzet nie ma nic wspolnego z klasycznym holendrem, ktory to ma rame ze stali, wygieta kiere i przekladnie w piascie, na all. duzo tego jest, jak chcesz to ja mam taką ramke do sprzedania razem z korbą, kierą i widelcem.
Zamow w ktorym ze sklepow TYLKO NIE U BUGI na Kartuskiej . Musisz znac model producenta i to wszystko

*** nieczynne *****

Inne tematy z forum Rowery

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

do góry