Widok

hotel Niedźwiadek Wdzydze

Czy ktoś jest zorientowany, czy nadal szefową gastronomii w tym obiekcie jest kobieta po 50-tce (imienia nie pamiętam...chyba Ela)?
Pracowała tam kilka lat temu, mocno zadomowiona.
Proszę o informacje. Dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tam zawsze szukają . Wiem bo moja znajoma z salonu Forda (prezes salonu forda to właściciel Niedźwiadka) jest księgową i często w Niedźwiadku bywa. Popracujesz to sama zobaczysz jak tam jest . Powodzenia
warunki zakwaterowania są fatalne -baraki albo pokoje z pleśnią na ścianach-często nie w pobliżu hotelu,pensja marna-nie pracujesz 8 h jak umawiasz się z pracodawcą a często po 12-14h,za co nie masz dodatkowo płacone,jesli już masz wolne to licz się z tym że w każdej chwili mogą Cię wezwać-bez dyskusji i bez dodatkowej płacy,wieczne kontrole jakby zespół składał się ze złodziei-nic dziwnego że szukaja już tak długo nowego personelu,co prawda co jakis czas-też jest to zastanawiające,ale jesli ktos lubi byc ponizany a prace za darmo to niech aplikuje do tego hotelu-aaaaa napiwki zabieraja,jesli wogule są-bynajmniej na SPA nie ma takiego zwyczaju.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak , znajoma mówiła że tam jest stała pensja i nawet jak dodatkowo pracujesz to nie masz płacone . Poza tym jesteś tam 24h i zawsze jest problem jak masz wolne żeby zjechać do domu . Często zatrudniają Ukraińców bo im taniej no i taki siedzi tam non stop .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja znam pana Prezesa osobiście.. Czasem opowiadał mi jak zachowują się pracownicy.. Okradają gości w pokojach, albo kradną jedzenie z kuchni..

Ja nie mówię, że on jest święty- chodzi mi o sam fakt, że pracownicy też nie są.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Dziękuję za podzielenie się opiniami na temat Niedźwiadka, niestety, nadal nie wiem kto tam jest teraz odpowiedzialny za gastronomię. Może jednak znajdzie się taka osoba?
Z góry dziękuję:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
gastronomią w tej chwili zajmuje się szef kuchni wyłącznie, kierownika gastronomii nie ma. Jeśli chodzi o rozliczanie gastronomii zajmuje się firma zewnętrzna.

szefowa już nie jest ale przychodzi czasami pomóc jak jest sezon

Inne tematy z forum Praca

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (20 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

do góry