Widok

Hotel rzemieslnik jelitkowo-opinie....

miedzy innymi biore pod uwage urządzenie przyjęcia w Rzemieślinkiu w Jelitkowie,bede wdzieczna za opinie dotyczace lokalu,tzn.jedzenia,obsługi,nocleg......pozdrawiam

ja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
witam,

mialam tam wesele 13.pazdziernika 2007. zamiescilam relacje na weselniku.

w 2006 roku zmienil sie wlasciciel rzemieslnika. stary wlasciciel ma tylko teraz dwor prawdzica. i bardzo dobrze, bo sala weselna mozliwe, ze pachnie latami 70-tymi, ale ja nienawidze parkietow wylozonych kafelkami,a do tapet na scianach jestem przyzwyczajona. a tam jest parkiet drewniany. moi goscie weselni wszyscy byli w hotelu i pokoje bardzo ladne. nie bylo tam wilgoci. przez ostatni rok zrobili duzo remontu( wymienili istalacje gazowa) i wiem, ze planuja tam remon wlasnie sali glownej. miejsce super polozona.

ja radzilabym, abys przeszla sie tam i zobaczyla sama i sala i pokoje. zapytaj sie o remonty na przyszly rok.

pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ten hotel to były mój klient... ale szczerze powiedziawszy pachnie w nim taka wilgocią ze hej..... ja lubię właścicieli (bardzo mili Państwo) i miałabym pewnie duży upust ale nie kosztem komfortu mojego i gości..... hotel taki sobie, zapuszczony. właściciele przejęli go w zeszłym roku w okolicach wrzesnia..... wczesniejsymi włascicielami byli obecni właściciele Prawdzica (hotel na przeciwko). Kiedyś mili dwa hotele ale obecnie zostali przy jednym.... czasy świetności Rzemieślnika juz niestety minęły....

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie bylam tam nigdy na weselu ale bylam ostatnio na rekonansie.
Sam hotel traci lekko latami 70tymi...dla mnie wyglada troche odpychajaco.
Panie w recepcji tez ledwo zechcialy na mnie zwrocic uwage.
Chcialam tam ulokowac moich gosci weselnych - wesele mam gdzie indziej - ale po obejrzeniu pokoju na parterze mi sie totalnie odechcialo....bleee.
Szkoda bo hotel fajnie polozony ;(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry