Widok

hotel dla rodzin z dziećmi turcja grecja

polećcie proszę dobry sprawdozny hotel
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłem w Poznaniu służbowo i długo zastanawiałem się nad noclegiem zazwyczaj wybieram hotele, ale tym razem postawiłem na Apartamenty Browar Old Town - Apartamenty Poznań dla Filologów i to była świetna decyzja. Mieszkanie było w pełni wyposażone, miałem aneks kuchenny, co pozwoliło mi przygotować posiłki, a w pokoju czekało wygodne łóżko i klimatyzacja.

Ja też nie byłam, ale to na prawdę bardzo przyjazny kraj dla rodzin z dziećmi. Ja pierwszy raz byłam z 2 latka, też miałam obawy, ale zupełnie niepotrzebnie. W tym roku znowu jedziemy. Polecam maj, już bardzo ciepło, ale nie mega upały że nie da się oddychać. No i plusem jest krótki lot, bo 3h niecałe
Mogę też polecić domek w Polsce; https://szyszka-okuninka.pl/ Naprawdę fajny standard i balia z hydromasażem, bardzo dobrze nam się tam wypoczywało :)

możesz sprawdzić tę stronę https://fethiyetours.com/

Tanie i sprawdzone biuro podróży - https://hespac.com/buropl.htm Polecam .Kompetentna szybka obsługa.Dokumenty podróży w terminie.Informacja o zmianie terminy lotu podana odpowiednio szybko. Rezydentka na miejscu, miła kompetentna. Transfer bez spóźnienia. Opieka rezydenta na lotnisku przy wylocie. Dzięki dobrej obsłudze ,urlop minął sympatycznie i spokojnie.

Namiary na hotele w różnych krajach, sporo tego ;-)
https://okiemturysty.pl/najlepsze-hotele-na-wakacje-z-dziecmi/
Ja tez polecam hotel gypsophilia. Od lotniska to ok godzinka. Jedzenie naprawde super. Pokoje czyste, plaza taka sobie , troche za gleboko dla dzieci. Poza tym morze bylo praktycznie caly czas wzburzone wiec sie nie kapalismy.Raz maz wszedl do morza i praktycznie zostal wyrzucony na brzeg przez fale. Troche sie poobijal bo plaza kamienista. poza tym na plazy byl maly plaz zabaw zadaszony.
Jest duzo atrakcji dla dzieci typu baseny, 2 plazce zabaw , zjezdzalnie.
Jedzenie bylo serwowane na okraglo, drinki napoje gazowane bardzo dobre, animacja troche monotonna dzien w dzien dla dzieci to samo ale i tak bylo super.
Poza hotelem nie ma co robic. Jest maly bazar ale lepiej tam nie chodzic jak nie chcesz zeby cie oblepili jak muchy i wciskali swoje oryginalne podrobki :))

My w tym roku planujemy Turcje lub Grecje wlasnie w podobnym standardzie co Gypsophila.
Jeszcze jedno. My bylismy z Tui. wszystko ladnie i pieknie ale rezydentke to maja beeeznadziejna. Byla fajna dziewczyna z Grecos i naprawde dzieciaki ja uwielbialy.

Pozdrawiam
My byliśmy rok temu na Rodos w Mikripoli - rewelacja pod każdym względem!!! Polecamy na 100%!!!
może jeszcze ktoś coś poleci?
Ja również polecam Hotel Gypsophila Holiday Vilage , Byliśmy tam w zeszłym roku lipiec 2013 z dziećmi 5 lat i 11 lat . Hotel super , bardzo czyste baseny ,pokoje sprzątane bardzo starannie do niczego nie można sie przyczepić , jedzenie przepyszne bardzo dużo , w każdej restauracji na bieżąco sprzątane stoliki . Zjeżdżalnie świetne dzieciaki przeszczęsliwe . Teraz gdy wybieramy wakacje to szukam takiego który spełni nasze oczekiwania właśnie tak jak Gypsophila.
My bylismy 2 razy z dzieckiem w Turcji.jak miala 11 msc w hotelu DINLER W Alanyi,minus jeden/dlugi transfer z lotniska,

2 razem gdy mala miala 3 lata bylismy w hotelu PALM WINGS w DIDIM.hotel nie ma minusow,w formie wioski wakacyjnej, czysto ,jedzenie swietne,ladna plaza ,w tym roku chyba tez tam polecimy z nasza 4 latka i jej pol rocznym bratem...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja też polecam pegasos club- w turcji-byliśmy w ob roku z roczniakiem i 5 - latką wszystko ekstra
pegaspus club w Turcji Incekum super miejsce polecam
Tez braliśmy ten Hotel pod uwagę,ale zrezygnowaliśmy z powodu kamieni na plaży (na jednym ze zdjęć) .Teraz po namyśle nie wiem czy dobrze zrobiliśmy... bo zawsze to Europa
Abaszka zdaj relacje po urlopie.
my się wybieramy na Kos do Blue Lagoon Resort - dzieci 11m i 6 lat
Witam,

My w tym roku, za namową Pani z biura turystycznego zdecydowaliśmy się na urlop w Turcji w hotelu IBEROTEL PALM GARDEN, rekomendowany przez Tui jako best family Hotel.
To będą nasze pierwsze wspólne zagraniczne wakacje z 13 miesięcznym szkrabem.
Opinie przedstawie po powrocie,a może ktoś już sprawdził to miejsce i chce się podzielić wrażeniami?
Daga, odległość od lotniska zdecydowanie jest nieważna. Chyba, że się zastanawiasz czy będziesz jechać długo czy bardzo długo. Mój hotel był 9 km od lotniska jechaliśmy 50 min, bo rozwoziliśmy innych.

Lepiej patrzeć na to czy w hotelu da się przeżyć;), jakie mają atrakcje dla dzieci itp.

Mi zawsze przeszkadzało jak widziałam na zdjęciach, że część basenu jest w cieniu. Po ostatnich wakacjach w Egipcie stwierdzam, że nie do końca takie hotele są złe. No cóż, co podróż to człowiek się uczy...:)
aha my byliśmy z 5 latką i roczniakiem:)
byliśmy w pierwszej połowie czerwca w pegasos club, hotel rewelacja przy samej plaży,plaża śliczna, czyściutka, piasek jasny bez kamieni, jedzenie pyszne, można korzystać z udogodnien na wielim terenie 3 hoteli, świetny duży aquapark ze zjeżdżalniami, można nie wychodzić z terenu hotelu i się nie nudzić, bo położony jest w wielim ogrodzie, ja polecam w 100 %
Witam
Szukamy fajnego hotelu na wakacje z dwójką dzieci( 6 lat i 1 rok).Czy poleciłaby Pani ten hotel? Jaka jest odległość od lotniska, bo nie ukrywam ze to dla nas istotne i jaka jest plaża? przy takim maluchu to tez ważne :)
Opinie wg mnie sprawdzają się zarówno na holidaycheck jak i tripadvisor. Tam są zdjęcia realne, nie z katalogów "podrasowane" - zobaczysz wszystko tak, jak jest w rzeczywistości :)
do góry