Widok
mieszkanie - w jakiej dzielnicy kupić
W najbliższym czasie czeka mnie przeprowadzka do Gdańska i w związku z tym chciałbym uzyskać informacji na temat takich dzielnic jak: Siedlce,Chełm, Orunia Górna. Jak jest tam z komunikacją, bezpieczeństwem, otoczenie tzn. (czy nie ma tam jakiś wysypisk) i podobnych informacji mających znaczenie przy zakupie mieszkania w/w lokalizacjach. Za wszystkie info serdecznie dziękuję
Nie kupuj mieszkania w Gdańsku!!!
Wszystkie wymienione dzielnice leżą w tzw trójkacie bermudzkim pomiędzy wysypiskiem śmieci rafinerią gdańska a hałdą fosfogispów. Długofalowo zwiększa to zachorowalnosc na nowotwory astmę oraz inne choroby.
DodaTKOWO POZA cHEŁMEM DZIELNICE NALEŻĄ DO NAJBARDZIEJ ZAKORKOWANYCH Z NAJGORSZYMI DROGAMI!
Nie am tam infrastruktury poza tanimi dyskontami. O przedszkolach czy szkole dla dzieci zapomnij.
Wszystkie wymienione dzielnice leżą w tzw trójkacie bermudzkim pomiędzy wysypiskiem śmieci rafinerią gdańska a hałdą fosfogispów. Długofalowo zwiększa to zachorowalnosc na nowotwory astmę oraz inne choroby.
DodaTKOWO POZA cHEŁMEM DZIELNICE NALEŻĄ DO NAJBARDZIEJ ZAKORKOWANYCH Z NAJGORSZYMI DROGAMI!
Nie am tam infrastruktury poza tanimi dyskontami. O przedszkolach czy szkole dla dzieci zapomnij.
Ja polecam Ci jednak Chełm bliżej CH, tzn. np. ul Więckowskiego (mimo iż mieszkam niżej jeszcze (pod Lipowicza nawet i za Madalińskiego).
Dzielnica fajna, bo jeżdżą zarówno autobusy i tramwaje, a nawet jeśli trzeba z buta do centrum Gdańska iść to max 40 minut zajmuje. (ja mam niecałe 30 lat, a sportowcem nie jestem).
Co do smrodu z Szadółek, to czuć go od święta, więc nie trzeba się tym martwić.
Dzielnica fajna, bo jeżdżą zarówno autobusy i tramwaje, a nawet jeśli trzeba z buta do centrum Gdańska iść to max 40 minut zajmuje. (ja mam niecałe 30 lat, a sportowcem nie jestem).
Co do smrodu z Szadółek, to czuć go od święta, więc nie trzeba się tym martwić.
Polecam przyjrzeć się tym soft loftom, wyglądają naprawdę interesująco: http://rynekpierwotny.com/wiadomosci/z-miast/trojmiasto/soft-lofty-czym-sa-i-gdzie-ich-szukac-w-trojmiescie,1435/