Widok

mieszkanie - w jakiej dzielnicy kupić

Dom i mieszkanie Siedlce Chełm Temat dostępny też na forum:
W najbliższym czasie czeka mnie przeprowadzka do Gdańska i w związku z tym chciałbym uzyskać informacji na temat takich dzielnic jak: Siedlce,Chełm, Orunia Górna. Jak jest tam z komunikacją, bezpieczeństwem, otoczenie tzn. (czy nie ma tam jakiś wysypisk) i podobnych informacji mających znaczenie przy zakupie mieszkania w/w lokalizacjach. Za wszystkie info serdecznie dziękuję
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie kupuj mieszkania w Gdańsku!!!
Wszystkie wymienione dzielnice leżą w tzw trójkacie bermudzkim pomiędzy wysypiskiem śmieci rafinerią gdańska a hałdą fosfogispów. Długofalowo zwiększa to zachorowalnosc na nowotwory astmę oraz inne choroby.
DodaTKOWO POZA cHEŁMEM DZIELNICE NALEŻĄ DO NAJBARDZIEJ ZAKORKOWANYCH Z NAJGORSZYMI DROGAMI!
Nie am tam infrastruktury poza tanimi dyskontami. O przedszkolach czy szkole dla dzieci zapomnij.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12
> O przedszkolach czy szkole dla dzieci zapomnij.
Ciekawe - bo na Oruni Górnej jest duża podstawówka i gimnazjum.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie słuchaj tego psychola. To pewnie jakiś ekolog rąbany.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mieszkam na Siedlcach i uważam, że to świetnie skomunikowana dzielnica Gdańska ponadto jest tu żłobek, przedszkola, szkoły podstawowe, gimnazjum i liceum. Nie brakuje tu też wszelkiego rodzaju sklepów. To spokojna dzielnica :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
polecam chełm
okolice lipowicza,cieszyńskiego
nowe lub starsze bloki,więckowskiego,szpora
wszystko masz pod nosem szkoła przychodnia sklepy małe i duże
kościół
a co do lokalizacji pomoedzy rafineria szadółkami i reszta
każda dzielnica ma swoje mankamenty
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja też zastanawiam się o kupnie mieszkania na Chełmie. A co myślicie o ulicach Chałubińskiego i Grabowskiego?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
stary chełm gimnazjum blisko nie polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam Ci jednak Chełm bliżej CH, tzn. np. ul Więckowskiego (mimo iż mieszkam niżej jeszcze (pod Lipowicza nawet i za Madalińskiego).
Dzielnica fajna, bo jeżdżą zarówno autobusy i tramwaje, a nawet jeśli trzeba z buta do centrum Gdańska iść to max 40 minut zajmuje. (ja mam niecałe 30 lat, a sportowcem nie jestem).
Co do smrodu z Szadółek, to czuć go od święta, więc nie trzeba się tym martwić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chałubinskiego polecam sam tu mieszkam :):):):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
cHAŁUBINSKIEGO!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam przyjrzeć się tym soft loftom, wyglądają naprawdę interesująco: http://rynekpierwotny.com/wiadomosci/z-miast/trojmiasto/soft-lofty-czym-sa-i-gdzie-ich-szukac-w-trojmiescie,1435/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Orunia Górna

Proszę o opinie o dzielnicy Orunia Górna (9 odpowiedzi)

Proszę o Wasze opinie: - jak się mieszka na Orunii Górnej ? - jaką opinię ma ta dzielnica ?...

do góry