Widok
omijajcie z daleka
WITAM , SKORZYSTAŁEM Z USŁUGI W SIERPNIU , NIEPOWIEM MIELI NAJATRAKCYJNIEJSZĄ CENE O DOBRE KILKA SET ZŁOTYCH , NARAZIE WSZYSTKO W PORZĄDKU .
PRZY PODPISYWANIU UMOWY OKAZAŁO SIĘ ,ŻE JESZCZE TEGO I TAMTEGO NIEPOLICZYLI OK MÓWIE NA TO SAMO WYJDZIE ,ZALEŻY MI NA CZASIE .
NASTĘPNIE OPÓZNIEZNIE W TERMINIE 3 TYGODNIE , PODOBNO W SEZONIE TO NORMALNE.................
MONTAŻYŚCI AROGANTCY , GDY SIE O COŚ ZAPYTAŁEM CZEMU TAK COŚ ODBURKNELI POD NOSEM , NA SERWIS CZEKAM JUŻ DRUGI MIESIĄC , ,,,,, JEDNYM SŁOWEM OTO MOJA PRZYGODA Z FIRMĄ WIKĘD . OCZYWIŚCIE POLECAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
PRZY PODPISYWANIU UMOWY OKAZAŁO SIĘ ,ŻE JESZCZE TEGO I TAMTEGO NIEPOLICZYLI OK MÓWIE NA TO SAMO WYJDZIE ,ZALEŻY MI NA CZASIE .
NASTĘPNIE OPÓZNIEZNIE W TERMINIE 3 TYGODNIE , PODOBNO W SEZONIE TO NORMALNE.................
MONTAŻYŚCI AROGANTCY , GDY SIE O COŚ ZAPYTAŁEM CZEMU TAK COŚ ODBURKNELI POD NOSEM , NA SERWIS CZEKAM JUŻ DRUGI MIESIĄC , ,,,,, JEDNYM SŁOWEM OTO MOJA PRZYGODA Z FIRMĄ WIKĘD . OCZYWIŚCIE POLECAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Moja ocena
Wikęd SC
kategoria: Okna i parapety
obsługa: 1
asortyment: 3
jakość usług: 1
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
2.0
* maksymalna ocena 6
Witam tak przejrzałem wszystkie umowy z tego czasu. Co więcej nawet dwa miesiące wstecz i do przodu. Nie mamy żadnego Pana JACKA.
NA SERWIS CZAS OCZEKIWANIA JEST MAX 2 TYGODNIE:)
W przypadku kiedy okno nie sprawia wielkiego problemu.
I widzę zły kolega z konkurencji:)
Pozdrawiam :) Kolegę:)
W Naszej Firmie od początku do samego końca dbamy o klienta.
Zawsze staramy się dbać o jego okna i nasze usługi.
Z doświadczenia na 100 klientów zawsze 90 jest zadowolonych.
Nie jesteśmy Idealni ale staramy się sprostać każdemu zadaniu czy problemowi który się pojawił.
Serdecznie Pozdrawiam
Pracownik Rafał
NA SERWIS CZAS OCZEKIWANIA JEST MAX 2 TYGODNIE:)
W przypadku kiedy okno nie sprawia wielkiego problemu.
I widzę zły kolega z konkurencji:)
Pozdrawiam :) Kolegę:)
W Naszej Firmie od początku do samego końca dbamy o klienta.
Zawsze staramy się dbać o jego okna i nasze usługi.
Z doświadczenia na 100 klientów zawsze 90 jest zadowolonych.
Nie jesteśmy Idealni ale staramy się sprostać każdemu zadaniu czy problemowi który się pojawił.
Serdecznie Pozdrawiam
Pracownik Rafał