Widok

miło miło !

chodziłam do tego gimnazjum przez pełne 3 lata. I naprawdędobrze wspominam większość nauczycieli, nawet tych, z którymi nie miałam zajęć. Naprawdę można było porozmawiać prywatnie, pośmiać się czy prosić o radę. Jedna z szatniarek mimo,że bardzo na nas wiecznie narzekająca chyba była najfajniejszą z nich wszystkich! W szkole dużo się dzieje, częste rozgrywki sportowe, festiwal teatralny, Młode Talenty, Dzień Europejski to jedne z niewielu imprez organizowanych przez szkołę. Są to już tradycje. Uczniowie sami w sobie robią się coraz gorsi. Nauczyciele sami potwierdzają,że mój rocznik (1993) to był ostatni fajny rocznik. Niektórzy dodają,że jedna, może dwie klasy '94 są aktywne. Gdy jeszcze uczęszczałam do zkpig samorząd pracował w pocie czoła, teraz dzieciaki próbują się dostać do niego tylko po te punkty przy wyborze szkół. Wyposażenie szkoły jest na poziomie i ujdzie. Pracownia chemiczna może nie dostanie 6+ ale pani od chemii ma co pokazywać. sprzęt do wfu mimo,że stary to da się nim grać. Noo i jak tu nie wspomnieć o nowo wyremontowanej sali gimnastycznej na której wreszcie działa tablica :) Naprawdę polecam tą szkołe!
Moja ocena
Gimnazjum nr 17 kategoria:
poziom nauczania: 5

wyposażenie: 4

bezpieczeństwo: 5

ocena ogólna: 5

4.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a byłaś w klasie sportowj
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry