Widok
@M-a-j-k-a
hmmm.... kuszaca propozycja.... ciezko zdecydowac...
przeciez sam jest taki rozchwytywany i wszyscy za nim szaleja. zakladam ze musi byc wart.... no i to miejsce gdzie nikt, ABSOLUTNIE nikt, poza samem, no i oczywiscie w tym momencie mna, nie moze byc :PPP
ciezki orzech do zgryzienia mi dalas :DDD
hmmm.... kuszaca propozycja.... ciezko zdecydowac...
przeciez sam jest taki rozchwytywany i wszyscy za nim szaleja. zakladam ze musi byc wart.... no i to miejsce gdzie nikt, ABSOLUTNIE nikt, poza samem, no i oczywiscie w tym momencie mna, nie moze byc :PPP
ciezki orzech do zgryzienia mi dalas :DDD
@_sam_
'Uspokuj się!' - grozisz mi publicznie? :DDD
odkad jestem pod protektoratem majki, to sie wcale ciebie nie boje :PPP
@borówka
'Jesteście w miejscu gdzie nie powinniście być' - mowisz do wdra i halewicza? :P racja, ze wdr'a czasem brakuje, ale wszelkie pretensje powinnas kierowac w strone sama :P
'Uspokuj się!' - grozisz mi publicznie? :DDD
odkad jestem pod protektoratem majki, to sie wcale ciebie nie boje :PPP
@borówka
'Jesteście w miejscu gdzie nie powinniście być' - mowisz do wdra i halewicza? :P racja, ze wdr'a czasem brakuje, ale wszelkie pretensje powinnas kierowac w strone sama :P
- ależ Hrabia ładnie tańczy!
- no i ch...!
- Och! Ależ Hrabia brzydko mówi!
- No i ch.. Za to ładnie tańczę.
Taka staroć mi się przypomniała :D
Kwestia "No i ch... za to ładnie tańczę" weszła do powszechnego języka wśród moich znajomych (i mojego) jako odczepna fraza przy ew. zarzutach z innej bajki :D
- no i ch...!
- Och! Ależ Hrabia brzydko mówi!
- No i ch.. Za to ładnie tańczę.
Taka staroć mi się przypomniała :D
Kwestia "No i ch... za to ładnie tańczę" weszła do powszechnego języka wśród moich znajomych (i mojego) jako odczepna fraza przy ew. zarzutach z innej bajki :D