Widok

impreza dla 30-tek :) sa takie?

200 lat temu bylam na imprezie. dzisiaj mam zamiar sie gdzies wypuscic, ale gdzie? gdzie sa miejsca, ktore warto odwiedzic? dzisiaj :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja bym bardzo chętnie popląsała,niekoniecznie z kelnerkami;)
Z kelnerami? ;)
To wszystko przed wami dziewczyny, chociaż powinnyście wybrać jakiś spokojny klubik z wolną muzyczką bo po tym co tu opowiadacie jeszcze nie jedna "część" może wam odpaść lub wypaść ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie tam nic nie odpada ani nie wypada ;)
Jacek....jesteś niegrzeczny;)...co nam wypadnie to grzecznie i skrupulatnie pozbieramy,umieścimy tam gdzie być powinno i dalej w pląsy;):)))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
przepraszam, nie chciałem :( ale ja to mówię z obawy o wasze dobro ... bo tak sobie pomyślałem, że ciężko będzie na kolanach szukać oka czy innego organu pomiędzy pląsającymi ludzikami, ;)
Ja się bawię tak, że nic mi nie wypada ;) Ewentualnie okularki mogą się troszkę przesunąć ;)
a to nie problem Violette, z tym nie ma problemów, zresztą jeśli partner jest dobrym prowadzącym to można nic nie widzieć :) i wszystko będzie dobrze
Może i tak, ale mimo wszystko wolałabym jednak widzieć co nieco ;)
no i tak to jest z kobietami, facet się stara prowadzi jak marzenie a tu co - rozglądać chce się dookoła ;)
Taniec na ślepo....i do tego może tango?;)...ja się tam mogę zdać na partnera tylko warunek,chciałabym wyjść z tego tańca w całości;)
troszkę wiary dziewczyny w możliwości partnera, ja jeszcze nigdy doprowadziłem do stanu w którym moja partnerka musiała by się bać o siebie :) o tańcu oczywiście mowa ...
Jacek...ja wierzę,bardzo...ale kurcze,czasem lądowałam na parkiecie;)
O matko, czy to coś złego, że chcę widzieć? ;) Czuję się wtedy bardziej komfortowo ;)
@ jacek"no i tak to jest z kobietami, facet się stara prowadzi jak marzenie a tu co - rozglądać chce się dookoła ;)" ale dobrze byłoby chociaż partnera widzieć! ;):)))
Dobrze jest partnera widzieć, a przy takiej bliskości ciał, partnera czasem czuć:-)))
Ze mną nikt nie po pląsa, podobno słoń na ucho mi depnął więc i wzrok niepotrzebny ;)
@Ilona:

Demonizujesz ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ilona znasz to: "Kumo Wasz Antoś brzydko tańczy - ale za to prędko" :D

się nie przejmuj tym co inni sądzą, im gorzej sami tańczą tym bardziej widzą błędy innych ;)
- ależ Hrabia ładnie tańczy!
- no i ch...!
- Och! Ależ Hrabia brzydko mówi!
- No i ch.. Za to ładnie tańczę.

Taka staroć mi się przypomniała :D

Kwestia "No i ch... za to ładnie tańczę" weszła do powszechnego języka wśród moich znajomych (i mojego) jako odczepna fraza przy ew. zarzutach z innej bajki :D
do góry