Widok

impreza weselna? tylko tutaj!

Zorganizowaliśmy nasz najważniejszy dzień w życiu właśnie w Mojej Werandzie. Sala świeżo po remoncie, niepowtarzalna i klimatyczna. Goście i my, byliśmy zachwyceni. Jedzenie - bomba! Wszystko idealnie wysmakowane, obsługa uśmiechnięta do samego końca! A wszystko na głowie cudownej pani Marleny, dzięki której wesele było zorganizowane na tak wysokim poziomie, że nie musieliśmy się przejmować niczym. POLECAMY Z CAŁEGO SERCA! Aż żal, że impreza trwała tam tylko jeden dzień, ciężko było nam opuścić to miejsce :) DZIĘKUJEMY!!
Moja ocena
Restauracja Moja Weranda kategoria: Restauracje za miastem
obsługa: 6

menu: 6

jakość potraw: 6

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć, chciałam się zapytać o sale Moja Weranda. Widziałam, że w zeszłym roku mieliście tam wesele, jak wrażenia?? nie przeszkadzał i nie przerażał Tropical Club, za restauracją, również z bliskością dość ruchliwej drogi nie było problemu?? Możesz powiedzieć coś o jedzeniu, które mieliście menu mieliście i czy było tego dużo, dobre...możecie polecić jakiegoś DJ (mamy kilka namiarów od Pani Marleny). Pytam, ponieważ jesteśmy zainteresowaniu urządzeniem tam własnego wesela (mamy wstępną rezerwacje teraz na 3 tyg.) i chciała bym zebrać dokładne informacje zanim się zdecydujemy. Będę wdzięczna za odpowiedż Emotikon grin
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry