Widok
Nie, zupełnie nie. Zresztą pewna moja znajoma długo chorowała na różnego rodzaju zapalenia "sromu". Długo nie mogła się z tym uporać, dopóki lekaż nie nakazał jej chodzić bez majtek. Od tego czasu minęło kilka lat i nigdy jej się nnie powtórzyły podobne rzeczy.
Spotkałam się z opiniami, że to niehigieniczne - to największa głupota. Właśnie ten trodzaj wentylacji zalecany jest przez większość lekarzy. A poza tym, to na maxa fajne uczucie. :)
Spotkałam się z opiniami, że to niehigieniczne - to największa głupota. Właśnie ten trodzaj wentylacji zalecany jest przez większość lekarzy. A poza tym, to na maxa fajne uczucie. :)
Kasieńka napisał(a):
> ja tam lubię. Ale nie jest to specjalnie praktyczne:P
>
> Raz że podwiewa wiecznie spódnicę, dwa że nawet o niczym miłym
> specjalnie pomyśleć się w tramwaju nie da bo się człowiek do
> siedzenia przylepi:P
> Także znacznie praktyczniej w majtkach:P
Eee tam! Na wszystko znajdzie się sposób;P
Spódniczka może być np. jeans-owa wtedy nie podwieje,
w tramwaju wcale nie musisz siadać (stojąc możesz lepiej "zaprezentować" nogi), no i wtedy spokojnie już możesz pomyśleć o czymś miłym;P ;))))))))))))))))))))
Można też włożyć deczko dłuższą spódniczkę (nie taką co to ledwo ledwo pupę zakrywa), któłrej wiaterek nie grozi, ba!!! nie dość, że spokojnie można usiąść w tramwaju to jeszcze zaryzykować i założyć nogę na nogę... i pomyśleć o czymś miłym;)))))))
To dopiero frajda!!!:))))))))))))))))))))
> ja tam lubię. Ale nie jest to specjalnie praktyczne:P
>
> Raz że podwiewa wiecznie spódnicę, dwa że nawet o niczym miłym
> specjalnie pomyśleć się w tramwaju nie da bo się człowiek do
> siedzenia przylepi:P
> Także znacznie praktyczniej w majtkach:P
Eee tam! Na wszystko znajdzie się sposób;P
Spódniczka może być np. jeans-owa wtedy nie podwieje,
w tramwaju wcale nie musisz siadać (stojąc możesz lepiej "zaprezentować" nogi), no i wtedy spokojnie już możesz pomyśleć o czymś miłym;P ;))))))))))))))))))))
Można też włożyć deczko dłuższą spódniczkę (nie taką co to ledwo ledwo pupę zakrywa), któłrej wiaterek nie grozi, ba!!! nie dość, że spokojnie można usiąść w tramwaju to jeszcze zaryzykować i założyć nogę na nogę... i pomyśleć o czymś miłym;)))))))
To dopiero frajda!!!:))))))))))))))))))))
szanka napisał(a):
>
> Eee tam! Na wszystko znajdzie się sposób;P
> Spódniczka może być np. jeans-owa wtedy nie podwieje,
> w tramwaju wcale nie musisz siadać (stojąc możesz lepiej
> "zaprezentować" nogi), no i wtedy spokojnie już możesz pomyśleć
> o czymś miłym;P ;))))))))))))))))))))
>
A jak pocieknie po kostkach?:P
>
> Eee tam! Na wszystko znajdzie się sposób;P
> Spódniczka może być np. jeans-owa wtedy nie podwieje,
> w tramwaju wcale nie musisz siadać (stojąc możesz lepiej
> "zaprezentować" nogi), no i wtedy spokojnie już możesz pomyśleć
> o czymś miłym;P ;))))))))))))))))))))
>
A jak pocieknie po kostkach?:P
Nie wyobrażam sobie tego... ha ha..
A jak się potkniesz??
he he..........chciałabym to zobaczyć.hi
Każdy robi to co lubi,, nie mogę w to uwierzyć,chyba stara jestem.
A jak się potkniesz??
he he..........chciałabym to zobaczyć.hi
Każdy robi to co lubi,, nie mogę w to uwierzyć,chyba stara jestem.
Zapraszam ... kwiaty w kościele , na samochodzie .. niedrogo(komunie , śluby) .W Gdańsku.
Wymiana drzwiczek w meblach kuchennych(lakierowane).
Wymiana drzwiczek w meblach kuchennych(lakierowane).
Co tu się wydarzyło ^^
Zapraszam na moją stronę o randkowaniu https://twojarandeczka.pl/
Kobiety i faceci dla zdrowia powinni spać bez majtek odsyłam do #wietrzenienarodowe a jeszcze ponoć spanie nago kobiety śpicie w koszulkach bojicie się ich podwinięcia to kupcie luźne gatki i spróbujcie choć raz spać nago zobaczycie że bardziej wypoczęte będziecie ja facet od zawsze śpię w luźnych gatkach latem czasem nago inne pory roku w luźnych gatkach i koszulce i latem czasem chodzę bez majtek w domu i poza to kwestia przyzwyczajenia najciężej wprowadzić zmiany przyzwyczajenia potem jest ok proponuje na początek chodzić faceta w luźnych gatkach po domu bez majtek i kobieta też w weekendy i bez stanika w domu weekendy zobaczycie jak poprawiać kondycja ciała z czasem nie będziecie czuli braku bielizny . To kwestia przestwienia 1 depilacja też są pory a potem jest ok
Dziś było tak gorąco, że podczas prac ogrodowych normalnie musiałem zdjąć majtki i bezpośrednio na ciało założyć luźny kombinezon roboczy, bo było strasznie niekomfortowo, wszystko tam posklejane. Ku mojemu zdziwieniu cały dzień pracowałem bez majtek, a tam suchutko i przewiewnie... A jestem obrzezany i nie czułem żadnego dyskomfortu. Od dziś zdecydowanie częściej będę chodził bez majtek... szczególnie w upalne dni.