Widok

minii tanie wesele????

cywilny, sala/restauracja/hotel, DJ, fotograf, około 40 osób Proszę o informację, gdzie takie skromne, ale zarazem i huczne wesele można wyprawić?? Sam obiad to lipa potańczyć trzeba i się dobrze bawić tylko gdzie i za tanie pieniądze...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na wzgorzu w gdanssku :)

image
Ananao a gdzie doklanie na wzorzu?? moze jakies wieszke info cena, wystroj itp?
Grandial we Władysławowie
http://www.nawzgorzu.gda.pl/ tutaj masz linka :) bardzo fajnei tam jest, bylam tam na 50leciu mojego wujka:) neistety na moje wesele za male :( ale gdyby nie to to na 1000000% bym ta sale wziela:)

image
ZAŚCIANEK SALA BACHUS jak najbardziej na ta ilośc osób polecam www. zascianek.com.pl
dzieki ANANAO weszlam na stronke i bardzo mi sie spodobalo. A DJ-e i fotograf w jakich sa cenach ??Bo w kamerzyste bym sie nie bawiła...?
A ja proponuje Restauracje Finezje w Gdansku Brzeznie. Wlasnie tam mielismy nasze wesele w ostania sobote na 44 osoby i bylo super. Jedzenie bardzo dobre i blisko do plazy, nasi goscie z Zielonej Gory byli zachwyceni i my z mezem rowniez. Polecam :)
nie ma za co :) jest tam na prawde super i obsluga fajna, sprawna, wszystko na czas, poza tym zarcia jest mnostwo... :) ale to juz decyzja zalezy do Ciebie

a co do fotografow, to sa i tansi i drożsi ... mysle ze juz tak za kolo 1000 powinnas jakiegos w miare dobrego pana czy pania znalezc :)

image
Kiedy jest wesele? prosze zostawić maila to wyślemy ofertę foto.
trzy dęby..my płaciliśmy 90zł od osoby.. zabawa od 14 do 24...
Może to zbyt pragmatycznie zabrzmi ale moim zdaniem jak chcesz wyprawić wesele które się zwróci a jednocześnie będzie fajne to najlepiej wynająć ładną salę bez noclegów z liczba gości do 80 -90 osób. Pieniądze się zwrócą z prezentów a jak dj będzie dobry to wszyscy Ci pogratulują.
Ale ja nie liczę, żeby się pieniądze zwróciły!!!.... dla mnie goście nic nie muszą dać tylko przyjść i się dobrze bawić, a ja po prostu chce jak najtańszym kosztem zrobić wesele, bo kasy trochę mało ...
proponuję "salę działkowca" w Gdyni - Obłużu :) Ale dla Ciebie to może za daleko :) Koszt niewielki, a 40 osób pobawi się bez problemów :) Sala pomieści nawet i 60, 70 osób ;) Tyle, że trzeba mieć swoje kucharki.... a może i nie trzeba już teraz :) Ja w każdym razie polecam :)
Trzy Dęby! :)
tylko tam mozna do 24 ja bym chciala do bialego rana :P
wesele z mini cenami. Proszę zapoznać się z ofertą http://www.studioamor.pl już od 999 zł. Szczegóły oferty jak i link do strony ze skrótem wesela na maila. W tym roku zrealizowwano kilka super nowych teledysków. Zapraszam do kontaktu 697-690-741 Pozdrawiam Sebastian
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kupię

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

do góry