Widok

internet Koleczkowo

jaki internet polecacie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szybki ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
a z jakiej firmy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szybkiej :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
debil
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Sam jesteś niezły debil jeśli nie znasz się na dowcipie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
ale suchy ten dowcip...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chciałeś mieć mokro?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pisałem z zapytaniem do firmy Wave z Gdyni Chwarzna z zapytaniem czy planują poszerzyć swój zasięg na teren Koleczkowa. W odpowiedzi uzyskałem informację, że w najbliższym czasie mają zamiar wejść na teren naszej wsi. Proponuję napisać do nich. Całkiem fajne warunki proponują http://wave.com.pl/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziękuję.
Wawe-szału nie ma zrobiłem symulacje int.+tel+tv cenowo jak w orange około 150zł/mie. z tym że wawe ma dodatkowo ceny przyłączeniowe 500zł a w orange 0zł. Dodatkowo(orange) ma lepszą oferte tv hd w tej cenie.
Te 500zl to za co?
Co orange - to ja właśnie z nich rezygnuje na rzecz wave'a. Transfer w orange 20mbit to mrzonka - 2 to może jest w nocy. W szczycie zapomnij o youtube na najniższej jakości.
ja mam 10mb na kablu Tpsa i śmiga, na teście pokazuje 8 czsami 9mb.a jeżeli masz taki spadek na łączach to do technika to spoko gość coś wymyśli.
wcześniej mialem 20mb i na kablu miedzianym po teście pokazywało około 10mb więcej nie dalo rady pchnąć zawieszał się,dlatego teraz przeszedłem na 10mb i jast ok.
no to cos jest nie hallo, bo nie chce mnie na 10 mb dać... a technik to spoko gość jest prawda ale już nic robić nie będzie bo "sensu to nie ma" tak to określił - centralka jest mocno przeciążona.
info uzyskane od Wave: Lokalizacja przekaźnika będzie na ul. Malinowej w Koleczkowie (rejon ulic Kamieńskiej i Sarnia Góra)
technicy z tpsa to glaby jakich malo , pojecie o informatyce maja takie jak szmetka i krefta
Witam ja polecam internet z plusa (bezprzewodowy) jak mieszkałam w rumi korzystałam z upc wiec byłam bardzo negatywnie nastawiona na bezprzewodówke ale jestem na razie bardzo mile zaskoczona bo net śmiga jak szalony film z chomika ok 600mgb ściągal się 15 min mysle że całkiem niezle , no i cena w sumie ok, płace 59.90 za 15 gb (mniej nie polecam) w tym router i tablet modecom (wiadomo to nie ipad czy samsung ale mi osobiście wystarcza) , a jesli chodzi o net na kablu to sąsiedzi mają netie i też bardzo chwalą ale jak cenowo wygląd niestety nie wiem
ciućka ale ześ się rozpisała :)
ciekawe jak to sie stalo skoro w koleczkowie nie dziala LTE ,wiec moze to nie plus ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ale za to działa HSPA+ i plus także korzysta z tej technologii
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
też mam bezprzewodowy z plusa I jest OK - nie narzekam
rejon Kamieńska Sarnia Góra
tam już jest wave :0
Wave już działa, ma opcje od 35zł do 95zł bez limitu oczywiście.
Ale niestety nie wszędzie... :(
u mnie jest :)
Jak się u was Wave sprawuje? Jest taka prędkość jaka powinna być, czy przycinają?
Jest OK. Bardzo OK.
ORANGE CDMA - działa naprawdę dobrze, w Kielnie mają nadajnik.
a ile jest CDMA?

Inne tematy z forum Koleczkowo

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (115 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Nielegalne przetwórstwo odpadow (3 odpowiedzi)

Jak to możliwe że na przeciwko orlenu przy samej obwodnicy prowadzone jest przetwórstwo odpadów...

AloeDent Chwaszczyno (5 odpowiedzi)

Chciałabym ostrzec przed AloeDent w Chwaszczynie Jestem po wczorajszej przymusowej ekstrakcji...

do góry