Widok
internet i TV
Witajcie,
jak już wspominałam w innym wątku, niedługo przeprowadzam się do Koleczkowa i tym razem chciałabym zasięgnąć Waszej rady w sprawie podłączenia internetu i TV. Co wybraliście? Jakie rozwiązania się u Was sprawdzają? Który z operatorów bezprzewodowego internetu umożliwia uzyskanie rozsądnych szybkości transferu danych (zwłaszcza w okolicach ulicy Kamieńskiej)? Będę wdzięczna za wszelkie informacje Pozdrawiam serdecznie!
jak już wspominałam w innym wątku, niedługo przeprowadzam się do Koleczkowa i tym razem chciałabym zasięgnąć Waszej rady w sprawie podłączenia internetu i TV. Co wybraliście? Jakie rozwiązania się u Was sprawdzają? Który z operatorów bezprzewodowego internetu umożliwia uzyskanie rozsądnych szybkości transferu danych (zwłaszcza w okolicach ulicy Kamieńskiej)? Będę wdzięczna za wszelkie informacje Pozdrawiam serdecznie!
Mieszkam trochę w innym rejonie Koleczkowa ale posiadam internet z PLAY z anteną zewnętrzną chodzi bardzo dobrze.
Transfer 1 Mb limit przesyłania danych 5 Gb cena 45 pln.
A co do telewizji to działa wszystka n polsat czy C+.
To zależy czego się oczekuje.
Można też się zadowolić naziemną cyfrową obecnie jest TVP1, TVP2, TVP INFO, TVP Historia i TVP Kultura. A od stycznia ma być POLSAT TVN TV4 PULS TVN7 i jeszcze jakieś trzy
Transfer 1 Mb limit przesyłania danych 5 Gb cena 45 pln.
A co do telewizji to działa wszystka n polsat czy C+.
To zależy czego się oczekuje.
Można też się zadowolić naziemną cyfrową obecnie jest TVP1, TVP2, TVP INFO, TVP Historia i TVP Kultura. A od stycznia ma być POLSAT TVN TV4 PULS TVN7 i jeszcze jakieś trzy
spróbuj tutaj
http://air-net.gda.pl/index.php
u mnie byli nie działało, ale może u Ciebie
pozdrawiam
http://air-net.gda.pl/index.php
u mnie byli nie działało, ale może u Ciebie
pozdrawiam
Dziękuję za sugestie i porady. W końcu Polsat Cyfrowy nie działał /sprawdałam i w centrum Gdyni i tez były problemy :-( / Play - niestety poza zasięgiem. Starter Ery Bluconnect zadziałał, ale bez powalającej szybkości. W końcu wybrałam internet Plusa (ze względu na zasięg). Router stoi na poddaszu i bez problemów łapie ok. 3-4 Mb. Na wiosnę z dodatkową antenką pewnie uda się wycisnąć nieco więcej :-)
Witam ja mam takze PLusa i dziala super - co do TPSA to mysle ze nie kazdy ma mozliwosc podlaczenia wiec w Koleczkowie narazie widze PLUSA - z mobilnych chyba dziala najlepiej , ale ERa w nie ktorych lokalizacjach tez dziala ok , PLAY wiem ze nie dziala bo ma zasieg tylko do polowy Bojana ale moze sie to zmieni kiedys pozrawiam
Używam internetu bezprzewodowego orange 10GB na miesiąć i nie naliczają w nocy wię można śmiało ściącgać
mieszkam niedaleko kamieńskiej iplus też tu dobrze śmiga ale są drobne problemy z internetem polsatu natomiast ich tv odbiera bez zażutu
Co do prędkośći śeć bezprzewodowa nie jest w polsce jeszcze dobrze rozwinięta
mieszkam niedaleko kamieńskiej iplus też tu dobrze śmiga ale są drobne problemy z internetem polsatu natomiast ich tv odbiera bez zażutu
Co do prędkośći śeć bezprzewodowa nie jest w polsce jeszcze dobrze rozwinięta
http://www.soskomputer.pl uslugi komputerowe---> polecam