Widok
Mam od ponad roku internet i telefon w Wave i nie narzekam. Transfer zawsze na maxa. Jedynie przy ostatnich potężnych śnieżycach troszkę wolniej chodził internet. W przeciągu tego roku zdarzyły się może jedna lub dwie awarie, jedna chyba nawet poprzedzona była informacją sms o możliwej awarii.
Polecam.
Polecam.
przecinanie kabli to specjalność wszystkich wykonawców robót, jakie by nie były. A dlaczego? Dlatego, że jest niska kultura pracy. Wykonawcy nie pytają o podziemne urządzenia, bo ich nikt nie nanosi w dokumentacji. Panie, jakoś to będzie. A potem leje się woda, nie ma prądu bo jakaś koparka.....itp. I wszyscy mają zajęcie. Bardzo po polsku.
U mnie po pęknięciu rury wodociągowej przez 1,5 godz. szukali zaworu, po naprawie, zawór odcinający na drodze spec z Gminy zaznaczył na drucie siatki w ogrodzeniu zawiązaną szmatką. Teraz już tej szmatki nie ma. I nie pomogły prośby o należyte oznakowanie studzienki.
Taka gmina, i nie tylko nasza.
U mnie po pęknięciu rury wodociągowej przez 1,5 godz. szukali zaworu, po naprawie, zawór odcinający na drodze spec z Gminy zaznaczył na drucie siatki w ogrodzeniu zawiązaną szmatką. Teraz już tej szmatki nie ma. I nie pomogły prośby o należyte oznakowanie studzienki.
Taka gmina, i nie tylko nasza.
Przy radio 400-500Mb realnego transferu tcp/ip nie jest już barierą. To nie era radiówek na 2,4, które przy byle deszczu kaprysiły.
Światłowód to nie medium idealne. Popatrz na operatorów komórkowych - BTS'y połączone radioliniami, Oni nie mogą sobie pozwolić na awarie. A światłowód załatwi pierwszy lepszy henio który szaleje szpadlem w ogródku.
Światłowód to nie medium idealne. Popatrz na operatorów komórkowych - BTS'y połączone radioliniami, Oni nie mogą sobie pozwolić na awarie. A światłowód załatwi pierwszy lepszy henio który szaleje szpadlem w ogródku.
rzeczywiste boli mnie ,ze wciskacie taka ściemnię ludziom, ja mam bardzo dobre wyniki i nie uważam, ze są marne, więcej jest tylko na światłowodach.Jesli widzę , ze u was droga radiowa ludzie maja takie osiągnięcia to gratuluje.E-Mail wysłany ,ale z waszymi prędkościami nie dal rady wyhamować przy waszej skrzynce.Interesuje mnie internet w Bojanie ponieważ mam tam rodzinę i często używamy Skype.To wszystko, jak będę w Polsce to zainteresuje się dokładnie waszymi ofertami.
1) Widzisz tylko 3 pierwsze oktety należące do firmy wave, więc 254 adresy IP kryją się pod tym co tutaj pokazują, ale owszem, większość klientów sieci wychodzi na świat z tym samym adresem IP.
2)Bolek pisze zapytanie korzystając z kabel dojczland - coś Cie strasznie boli to że kablówka na docsis'ie kończy się przy 100 mega.
3)Coś ten Twój internet nie taki znów idealny skoro mail od Ciebie do polski idzie już prawie tydzień. Może na zły adres wysłałeś? A listem pocztowym?
2)Bolek pisze zapytanie korzystając z kabel dojczland - coś Cie strasznie boli to że kablówka na docsis'ie kończy się przy 100 mega.
3)Coś ten Twój internet nie taki znów idealny skoro mail od Ciebie do polski idzie już prawie tydzień. Może na zły adres wysłałeś? A listem pocztowym?