Widok

firma A SO GDYNIA ul śląska 54/5----> POMÓŻCIE MI.

nigdzie nie moge znaleźć info o tej firmie, co to za call center... czy tez jakies małe biuro czy też wielka firma typu Transcom....nic a nic!
zero informacji w tym internecie, a cały internet przejżałam , wręcz przekopałam. CAŁY. ;d

bardzo proszę o informacje od was, drodzy Trójmieszczanie, gdyz jutro ide tam na rozmowe kwalifikacyjna, a wiem tylko tyle ze to telemarketing.

Czy to call center, czy agencja zatrudnienia- cos jak work service?
nie jestem z Gdyni ( niestety- piekne miasto, zazdroszcze tym co tam mieszkają ), wiec szukam tu pomocy. TU. TERAZ.
w internecie nie ma.
nikt nic nie wie.
co to ma byc pytam, co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej.. pod tym numerem 54 jest kamienica 6 piętrowa.Mieszkania lokatorskie.Więc to firma krzak lub ktoś otworzył biuro w mieszkaniu...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
I jak po rozmowie, Jak wrazenia, co mozesz powiedziec o tej firmie, bo ja mam zapro :) na jutro na rozmowe :)
nom ja tez prosze o komentarz ...czy wogole warto tam sie zglosic!!!!!??....ja tez nie znam GDYNI. Niestety ostatnio bylam na rozmowie w sprawie pracy na "niby" call center A OKAZALA SIE TO AGENCJA PAN DO TOWARZYSTWA ...takze plisss piszcie jak juz bedzieci po rozmowie...bo szkoda tracic czas na niepotrzebne romowy.
może ktoś po rozmowie coś napisać o tej firmie ? jak to faktycznie wygląda ? warto fatygować się w ogóle na te rozmowe ?
nie warto. 7 zł za godzine, praca to sprzedaz telefonów komórkowcyh play starym gluchym ludziom. masz ich dośc po jednym dniu. praca po 5 czy tam 7 h.

polecam tylko osobom ktore chca sobie dorobic i mieszkaja blisko, bo tylko wtedy sie opłaca.
Witam mam w czwartek iść na rozmowe do firmy hmm nie wiem co tam jest dokładnie bo tak szybko mówili a nie pamiętam już gdzie składalam cv może ktoś napiszę czym zajmuje się firma pod danym adresem?
do góry