Widok

firmy w baninie

Witam czy wam nie przeszkadzają prywatne firmy w baninie warsztaty samochodowe lakiernie działające bez pozwolenia tutaj gmina nic nie robi w tej kwestii generalnie nie interesuje ich temat ochrony środowiska a pan Czesiu ma lakiernie i warsztat pali śmieciami a jak maluje wali w całej okolicy bo robi to w prowizorycznym garażu i się śmieje ze wszystkich, fajnie ze ktoś jest kreatywny i przedsiębiorczy ale nie może robić tego kosztem innych jeśli chce prowadzić działalność to niech sobie kupi filtry do lakierni i po sprawie przestanie wylewać resztek farb i rozpuszczalników do kanalizacji lub kanału albo utylizuje wszystko w piecu
a wieczorem to nie idzie oddychać jak człowiek wyjdzie z psem na spacer
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do sąsiad
Twoja wolność kończy się tam gdzie zaczyna się moja !!!!!!!!!!!!
Brudasom i zakłócającym spokój mówię NIE!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Parówkowym skrytożercom -mówimy NIE.... :)
czyści i porządni garażowcy nie są zmorą i problemem sąsiadów, ale zawistni sąsiedzi są zmorą porządnych garażowców.
brudasom, i syfiarzom stanowczo trzeba mówić NIE
po przeczytaniu tych postów stwierdzam że w baninie sami fałszywcy zamieszkują,ale stwierdze fakt ze na bajecznej jest legalny warsztacik i z tego co wiem jest bardzo czysto niejedni sie drzewami obsadzili zeby burdelu nie było widac,a o jakiej lakierni mowa tam niema, a ten pan z tym pieskiem i brodą niech spaceruje w drugą strone s**** razem z swojim psem pod własną antene.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobry wieczór mieszkam obecnie na początku bajecznej i nie zauważyłem ani nie czuje tego co opisujece same głupoty ,ludzie zajmijcie sie sobą dlaczego ten odwarzny pisarz sam nieprzyjdzie powidomic ze mu smierdzi zapewne sie nie myje i capie pod własnym nosem BURAK z banina podaj nazwisko////czekam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
te wróg
Popisałes sie bajeczna KULTURĄ.
Po to jest to forum by pisac o wszystkim i możesz sobie tu wyzwać ludzi od buraków to swiadczy o Twojej kulturze.
Własnie przez takich ignorantów jak Ty jest tak jak jest. Pilnuj swojego nosa i jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to nie pisz.
Są ludzie , którym syf przeszkadza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
to ten twuj syf pospszontaj a nie pszejmuj sie innymi podaj nazwisko pogadamy gwarantuje ze podjade czekam ....................................................chyba ze sie bojisz wielki pisażu forum ,,,,-----musisz byc stary dlatego tak cie boli obuć sie komuna sie skończyła
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
TE wrrrrrrr czy coś tam , zmień leki chłopie bo jakiś wyrywny za bardzo jesteś.
I jeszcze jedno kup sobie słownik ortograficzny bo oczy bola jak sie czyta takie wypociny.
Dorosły chłop a pisać nie potrafi WSTYD ale czego się można spodziewać po takim..........................
ja mieszkam na bajecznej i nieznam problemu. pozdrawiam MARUDERÓW
Ja tez mieszkam na Bajecznej i akurat warsztat na początku ulicy nie stwarza żadnych problemów i nie powoduje dyskomfortu w żaden sposób,a dla mnie to duży + bo mam niedaleko ewentualna pomoc samochodową,choć jeszcze nie korzystałem :)
Ja też mieszkam na bajecznej warsztat to mi akurat nie przeszkadza ale ten parking po obu stronach ulicy!!! czasami nie idzie przejechać
jak cie bolą to nie czytaj ,zajmij sie swoim syfem w domu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Byłem w urzędzie bo chciałem zarejstrowac firmę i pani mnie poinformowała ze nie ma takiej opcji bym prowadził taka działalność więc się dziwie na jakim patencie dzialają warsztaty
do góry