Widok
Ej...panowie może trochę kultury bo niektóre wypowiedzi są żenującego poziomu! "pokaż mi dupę" itd....nic tylko zlapac za butelkę piwa i stanąć z dresiarzami pod budką z piwem. Poziom wypowiedzi tego wątku po prostu ..straszny....
MIss rowerzystek? ta co dobrze jeździ i nie musi dla samego szpanu ubierac nie wiadomo jak dobrych butów " sidi" lub innych, ciuchów kolarskich itd....
PO co komu forma bez tresci? rower za niewiadomo ile kasy a zero umiejętności kolarskich...........
MIss rowerzystek? ta co dobrze jeździ i nie musi dla samego szpanu ubierac nie wiadomo jak dobrych butów " sidi" lub innych, ciuchów kolarskich itd....
PO co komu forma bez tresci? rower za niewiadomo ile kasy a zero umiejętności kolarskich...........
Scarface napisał(a):
> Raben napisał(a):
>
> > PO co komu forma bez tresci? rower za niewiadomo ile kasy a
> > zero umiejętności kolarskich...........
>
> Przeszkadza ci, że ludzie wydają kasę na swoje hobby nawet
> jeśli robią rowerem 1000km rocznie?
1000 km ?? znam takiego co kupil rower za spora kase, fakt ladny rowerek. hydraulika, tarcze itp itd i robi .... 20 km rocznie ... ale na dachu samochodu.
zenada.
> Raben napisał(a):
>
> > PO co komu forma bez tresci? rower za niewiadomo ile kasy a
> > zero umiejętności kolarskich...........
>
> Przeszkadza ci, że ludzie wydają kasę na swoje hobby nawet
> jeśli robią rowerem 1000km rocznie?
1000 km ?? znam takiego co kupil rower za spora kase, fakt ladny rowerek. hydraulika, tarcze itp itd i robi .... 20 km rocznie ... ale na dachu samochodu.
zenada.
tanka napisał(a):
>
> Jest OK, Raben :)
> Specyficzne poczucie humoru i odpowiedzi nie na temat
> (najczęściej począwszy od drugiej :) to tutaj norma - tylko
> najtwardsi . . .
w sensie hard - tail , czy psychicznym ? he he :)
> wytrzymują tę surrealistyczno - psychodeliczną
> atmosferę.. :D
słowo " psychodeliczny " kojarzy mi się z nudnawą muzyczką popularną w latach 70 . coś w tym jest . . . he he :)
>
> Jest OK, Raben :)
> Specyficzne poczucie humoru i odpowiedzi nie na temat
> (najczęściej począwszy od drugiej :) to tutaj norma - tylko
> najtwardsi . . .
w sensie hard - tail , czy psychicznym ? he he :)
> wytrzymują tę surrealistyczno - psychodeliczną
> atmosferę.. :D
słowo " psychodeliczny " kojarzy mi się z nudnawą muzyczką popularną w latach 70 . coś w tym jest . . . he he :)
Ja mam kogo zglosić.Parę dni temu widziałem w Oliwie jak rowerzystka zwróciła uwage kierowcy ,że jedzie na kapciu.Ten się zdziwił , że od Wrzescza go trzepie i żaden kierowca mu nic nie powiedział a tu ona zajechała mu drogę i pokazała problem.Nie dość ,że myśląca to jeszcze bardzo ładna ,zresztą widuję ją często - jeżdzi z takim smiesznym kolczastym plecakiem.Oficjalnie zgłaszam Jej kandydaturę a swoją do wręczenia jej nagrody.