Widok

fitness w pruszczu

witajcie ,chętnie wybrałabym się na zajecia fitness w pruszczu problem w tym ,że szukam takich zajęć-i oprócz BINGO nie znalazłam nic!
a słyszałam ,że są zajęcia w hali sportowej(przy wiadukcie)ma może ktoś więcej inf. na ten temat lub wskazać mi inne miejsce?
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przeszłam już sporo klubów fitness, zarówno w Pruszczu, jak i poz, ale BINGO ma najciekawszą ofertę jeśli chodzi i zajęcia, instruktorzy są BARDZO DOBRZY. Myślę, że nic lepszego nie znajdziesz.
a siłownia profit gym na grunwaldzkiej, ja tam pracuje we wtroki i czwartki do 16 do 21, takze pomoge w odchudzanie, pokaze CI co i jak, jutro mnie nie ma tylko w srode, takze pomysl
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.4-fit.pl/
Skorzystalam z silowni profitgym kilka razy w czasie urlopu. Goraco polecam , profesjonalna i bardzo pomocna obsluga, mila atmosfera ,dobry sprzet!
straszyn hotel czterypory roku,siłonia,sauna,aerobiki i joga.
fajne zajęcia fitnesowe i siłka jest w Fit Factory przy wiadukcie. Kiedyś tam było chyba przedszkole. Mają jogę , zumbę, i inne aerobiki, saunę i cycling. Jak nie wiesz jak korzystać ze sprzętu żeby osiągnąc super efekt to u nich na siłowni jest trener, który robi treningi personalne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Pruszcz Gdański

Sklep rybny (8 odpowiedzi)

cześć, szukam w pruszczu sklepu ze świeżymi rybami. jest jeszcze gdzieś coś takiego?

Sikorskiego 36 (76 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...

do góry