Widok
mój pierwszy raz w fitness klubie
szukałam, czytałam opinie i wybrałam CALIPSO
chodzę codziennie od 2 tygodni i moge już powiedzieć, że
recepcja (jak za karę) dziewczyna ma tylko sprawdzić kartę i dać kluczyk ale gdy podchodzę ma przestać rozmawiać prywatnie przez telefon lub z drugą recepcjonistką i oszczędzić mi słuchania szczegółów swojego życia.
prowadzący zającia grupowe - rewelacyjni !!!
trenerzy i trenerka na siłowni - mogliby więcej krążyć między ćwiczącymi a nie plotkować z wybranym uczestnikiem (trenerka potrafi w sobotę dyskutowac ze swoimi znajomymi nawet 20 min). oczywicie mogę podejść i zapytać ale jeśli coś robie na sprzęcie to gdyby przechodziła obok mogłabym zapytać ćwicząc.
oferta:
rewelacyjna. zajęcia grupowe (a w grupach też każdy we własnym tempie czy swoim obciążeniem) oraz indywidualne, na szybko i na wolno.
wyposażenie:
dobrej jakości oraz czyste- każdy po ćwiczeniu dezynfekuje płynem sprzęt
klimat:
starzy i młodzi, grubi i chudzi, brak karków, ludzie w firmowych bluzkach jak i w zwykłych letnich bluzkach czy krótkich spodenkach albo rybaczkach.
muzyka - trochę za głośna, i rodzaju "umcy umcy"
ceny:
dostałam karnet to chodzę.
sama nie kupię - wady członkowstwa opisali poprzednicy
chodzę codziennie od 2 tygodni i moge już powiedzieć, że
recepcja (jak za karę) dziewczyna ma tylko sprawdzić kartę i dać kluczyk ale gdy podchodzę ma przestać rozmawiać prywatnie przez telefon lub z drugą recepcjonistką i oszczędzić mi słuchania szczegółów swojego życia.
prowadzący zającia grupowe - rewelacyjni !!!
trenerzy i trenerka na siłowni - mogliby więcej krążyć między ćwiczącymi a nie plotkować z wybranym uczestnikiem (trenerka potrafi w sobotę dyskutowac ze swoimi znajomymi nawet 20 min). oczywicie mogę podejść i zapytać ale jeśli coś robie na sprzęcie to gdyby przechodziła obok mogłabym zapytać ćwicząc.
oferta:
rewelacyjna. zajęcia grupowe (a w grupach też każdy we własnym tempie czy swoim obciążeniem) oraz indywidualne, na szybko i na wolno.
wyposażenie:
dobrej jakości oraz czyste- każdy po ćwiczeniu dezynfekuje płynem sprzęt
klimat:
starzy i młodzi, grubi i chudzi, brak karków, ludzie w firmowych bluzkach jak i w zwykłych letnich bluzkach czy krótkich spodenkach albo rybaczkach.
muzyka - trochę za głośna, i rodzaju "umcy umcy"
ceny:
dostałam karnet to chodzę.
sama nie kupię - wady członkowstwa opisali poprzednicy
Moja ocena
Fitness Klub Zdrofit
kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 4
oferta: 6
wyposażenie: 6
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 3