Widok

moja opinia

pedagogika resocja:nauka:poziom ok dużo trzeba się uczyć jeśli ktoś myśli ,że idzie do prywatnej szkoły i nic nie będzie się uczył to jest w błędzie,organizacja:egzamin z filozofii był z charmidrem i czekaniem,widze tez problemy z indeksami na które trzeba czekać długi czas i ganiać pilnować ,stypendia-strasnzie duż akoeljna może by tak więcej osób do obsługi,osoba z dziekanatu pani M.Ż -niestety wiecznie nadąsana bez podejścia do człowieka ,bar na 16p. bardzo drogi ,krzesła niewygodne i zajęcia od 9-19 30 z małymi przerwamy masakra to minusy które ja widzę reszta pozytywna stosunek wykładowców do studentów jak najbardziej pozytywny
Moja ocena
poziom nauczania: 5

zajęcia dodatkowe: -

wyposażenie: 5

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 5

4.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Pani Jolu, dziękujemy za opinię. Bar na 16p. nie nalezy do Uczelni, niestety. W systemie studiów niestacjonarnych (po 10 godzin zegarowych w sobotę i niedzielę) fotele z poduszkami też wydadzą się niewygodne. Nasze krzesła są tapicerowane, proszę porównać z innymi uczelniami.Zdajemy sobie sprawę z niedogodności studiów niestacjonarnych,ale nie jest to wina Uczelni. Niedogodność ta obejmuje również wykładowców.Uczelnianą Komisję Stypendialną stanowia studenci "Ateneum" (6 osób) i wszystkie przyjmowały dokumenty. Istnieje możliwość przesłania dokumentów drogą pocztową. Zachęcamy do pracy w Komisji Stypendialnej.W sprawie indeksów - prosimy starostów grup o odbiór indeksów dla całej grupy. Pani M.Ż. obiecała częściej się uśmiechać :). Pozdrawiamy serdecznie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry