Widok
moja osobista opinia o gelato m.
Kiedyś pobyt w gelato magii był czystą przyjemnością- miła obsługa, w szczególności niziutka pani w długich włosach, przesympatyczna, uśmiechnięta osoba. Lody miały wyjątkowy smak i zawsze duże gałki. Jednak od pewnego czasu zaobserwowałem negatywne zmiany. Obsługa kelnerska jest nachalna, a gałki lodów są coraz mniejsze i konkretne smaki moich ulubionych lodów uległy znacznemu pogorszeniu, w szczególności cherry mania, miętowe, truskawka, delfino, a cookies ma znacznie mniej ciastek w sobie. Poważnie zastanowię się nad dalszymi wizytami w gelato magii.
Moja ocena
Gelato Magia
kategoria: Lodziarnie
obsługa: 2
wybór smaków: 4
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 3
2.8
* maksymalna ocena 6
To chyba nie "byłeś" w Gelato !!!! Najlepsze lody pod słońcem !!! Obsługa pierwsza klasa: szybka, profesjonalna, precyzyjna itd... Nic dodać nic ująć. Pani niziutka w długich włosach to całe szczęście że jej już nie ma i nie trzeba sprawdzać kto ma zmianę przed wizytą w Gelato. Nareszcie można rozkoszować się smakiem przepysznej "cherry, cookiesa i mięty. Raj dla podniebienia.
dobre,ale....
Rzeczywiście, lody w gelato magii są jednymi z lepszych jakie jadłam. Jednak ostatnio chyba jakaś dziwna dostawa lodów była(nie wiem skąd są sprowadzane lody i czy jest jedna receptura i jeden producent), ale lekko się strułam lodami miętowymi. Zawsze je bardzo lubiłam, ale tego razu wydały mi się gorzkie i odrobinę drętwe. Tego dnia byłam z koleżanką, która wzięła gałkę lodów ciasteczkowych i też coś było nie tak. Odchorowałyśmy to dosyć intensywnym zatruciem pokarmowym. Mam nadzieję, że był to pierwszy i ostatni taki incydent, gdyż nie chciałabym zmieniać mojej ulubionej lodziarni na żadną inną.
Gelato Magia to już prehistoria. Kiedyś była to moja najlepsza lodziarnia. Do Galerii Bałtyckiej jeździłem z Gdyni także dla tych lodów. Niestety od paru lat lody są praktycznie niejadalne. Wszystkie smakują tak samo. Próbowałem już chyba wszystkich smaków. Beznadzieja. Co z teg, że gałki są ogromne ale po 3 zł i często wyrzucam loda bo są tak niesmaczne. Nie Polecam nikomu, chociaż sam co kilka miesięcy kupuje 1 gałkę z nadzieją, że może wyrzucili już z pracy tych co psują te lody. I nic. Koszmar trwa w dalszym ciągu. :(