Widok

jak mieszka sie we wieżowcach?

Czy warto kupic mieszkanie w wieżowcu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mieszka sie dobrze pod warunkiem ze inni współloktorzy nie uwazaja ze klatka schodowa jest niczyja i dbaja o nia jak o swoje mieszkanie.W mojej klatce jest czysto, sciany bez napisow, zadnych psich kup,pijaczkow w klatce.Ludzie znaja sie od lat i wiekszosc z nich to pierwsi mieszkancy.Zsypy dawno zaspawane,karalucha to w wojsku tylko widziałem;).Ogólnie jestem bardzo zadowolony co nie znaczy ze nie wolałbym domu;]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mieszkam na 10 piętrze na Morenie i nigdy nie widziałam robaka w mieszkaniu, no moze poza muchami latem.
Za to najgorsze robactwo to blokersi przesiadujacy na półpiętrze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
GDZIE TEN 15 PIETR WIEZOWIEC?ILE WIND ?BO PIESZO....
Na Przymorzu, windy są dwie, a osiedle strzeżone.
Chodzi mi ewłasnie o ten wieżowiec jak tam się mieszka bo jest akurat mieszkanie do sprzedania, tylko, że wysoko, czy ma to jakieś zanczenie, bo wiem, że balkonów tam nie ma tylko loggie?
Mieszkam od niedawna w wieżowcu. Jak narazie nie widziałam dzikich lokatorów a zajrzałam przy sprzątaniu w każdy kąt :-) Windę słyszałam przez dwa dni, teraz już nie słyszę :-) Jeśli kogoś nie stać na nowe budownictwo to polecam wieżowce na Pogórzu. Jest czysto, blisko las i są duże balkony a nie jakieś kratki balkonowe. Jeśli o mnie chodzi to właśnie przez duży balkon zdecydowałam się na to mieszkanie, ale narazie nie żałuję.
Ja właśnie zastanawiam się nad kupnem mieszkania w wieżowcu na Żabiance, mogłabyś powiedzieć, który miałaś na myśli... ?
To chyba najgorsze co może być, mieszkać z robakami albo z syfiastymi sąsiadami za ścianą... :(

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

sąsiedztwo hal typu 7R i Panattoni (3 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was mieszka w pobliżu takiej hali i może powiedzieć czy jest to uciążliwe. W mojej...

Dom drewniany (18 odpowiedzi)

Czy ktoś może polecić firmę, która wybuduje mi dom drewniany całoroczny z dobrym stosunkiem ceny...

architekt gdańsk trojmiasto (29 odpowiedzi)

Dzień dobry, znacie jakiegoś dobrego architekta wykonującego projekty domów jednorodzinnych z...

do góry