Widok

jak najprosciej?

Straszyn Morena Temat dostępny też na forum:
jak najprosciej najszybciej (unikajac ruchliwych ulic zapchanych samochodami) o ile to mozliwe dostac sie do straszyna ? miejsce startu gd-morena???moze ktos wie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja bym proponował albo przez poligon i Auchan, albo przez Ujeścisko i Szadółki, do Otomina... z Otomina do Jankowa Gdańskiego, albo przez Bąkowo, albo ul.Magnacką. Z Jankowa Gd. ulicą Straszyńską do samego Straszyna.
Chyba, że chodzi o rower szosowy, wtedy trzeba wykombinować inną trasę.
--
teleportacja, podkop albo katapulta rakietowa ;)
Możesz pojechać starym nasypem kolejowym, potem podjeżdzasz pod górę do auchan, przekraczasz kartuską, zjeżdżasz przez pole w stronę jeziora jasień, jedziesz przy jeziorze i dalej do wiaduktu ulicą, przejeżdżasz koło wróblówki nad obwodnicą i wbijasz się na zielony szlak. Jedziesz nim do Otomina, mijasz jezioro i dalej szlakiem rowerowym do Bąkowa, wyjeżdżasz w prawo na ulicę i zaraz w lewo przy sklepie na żółty szlak, jak dojedziesz do lasu nie skręcasz ze szlakiem tylko jedziesz drogą z płyt i dojeżdżasz do Straszyna.
Jak chcesz na priva mogę ci rzucić kilka śladów na google map z taką trasą i podobnymi.
----------------------------------------
www.mtb3x.pl || hamujesz - przegrywasz
PODZIEKOWAC WSZYSTKIM!!! Teraz trafie

Inne tematy z forum Rowery

Jaki rower dla wysokiej kobiety? (129 odpowiedzi)

Przymierzam się do zakupu roweru, ale nie mam pojęcia jaki wybrać. Czy ktoś bardziej obeznany w...

trening interwałowy (24 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Skradziono rowery Habenda ul. Wielkopolska (20 odpowiedzi)

skradziono 2 rowery MTB, proszę o kontakt w razie znalezienia lub widzenia takowych na...

do góry