Widok

jak ocenić stan auta

Witam, muszę kupić auto za niewielkie pieniążki,więc starsze. Upatrzyłam sobie samochód, niestety oglądając go włożyłam rękę za obudowe z tyłu silnika i wyjęłam ją brudną -czarną i tłustą. Nie wiem czy to coś poważnego czy tylko jakiś przewód. Sprzedawca sie zastrzega że nie ma problemów z samochodem :) . Czy w Gdańsku można gdzieś podjechać żeby go obejrzał jakiś mechanik czy lepiej na jakąś stacje diagnostyczną?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kogo obchodzi stan karserii w aucie za 8 000 zł ty chyba jakiś porąbany jesteś???
Za tyle to się wymaga aby z silnika nie ciekło z wydechu nie dymiło jak z parowozu aby hamulce pracowały i wszystko. Za taką cene rzeczą oczywistą jest ze auto jest po przeszczepach zaszpachlowane i skorodowane i nikt w to nie wnika
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mnie kurka wodna obchodzi :) Niech będzie robiony, ale robiony. Za 8 tysi to ja rdzy nie chce widzieć. Rdza może być na takim za 3 tysie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lidka odezwij sie na maila: om3n4@wp.pl
Mam bardzo ciekawą Hondę, którą pojeździsz dużo dłużej niż pół roku ;)
wątek nieaktualny, samochód kupiłam :)
dziękuję za wszystkie rady niektóre bardzo pomocne
pojeździmy zobaczymy czy dokonałam wyboru za pół roku napisze ile musiałam w niego włożyć :) pozdrawiam
Ja kupilem vw polo stary rocznik i duzy przebieg i jakos 11 miesiecy jezdze a dolalem tylko plyny :) kupilem z otomoto za 3000.... wiec skonczcie gadac ze za 8000 pol roku nie pojezdzi i ze to bedzie zlom :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może nie jesteś świadomy czym jeździsz ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

Kanał albo najazd (35 odpowiedzi)

witam wie ktoś gdzie jeszcze w gdańsku można autem skorzystać z kanału lub najazdu? muszę...

do góry