Widok
nie wiem jak kanaliza ale remont ul Armii Krajowej wraz z chodnikiem i ścieżką rowerową ma być w przyszłym roku
http://www.przeglad.net/images/stories/gazeta/4.pdf
http://www.przeglad.net/images/stories/gazeta/4.pdf
Taniej jest pompować szambo? Co 3 tygodnie płacimy 100 - 120 zł, zależy od firmy.
Nasz szczeniak z uporem maniaka uciekał za ogrodzenie, aż w końcu źle to się dla niego skończyło :( I na nic zalepianie każdej szczeliny w ogrodzeniu!:( Ale fakt faktem, puszczone samopas psy to problem, jeśli chodzi o bezpieczeństwo jak i o czystość!
Może sołtysa/sołtysowej zapytać o plany inwestycyjne?
Nasz szczeniak z uporem maniaka uciekał za ogrodzenie, aż w końcu źle to się dla niego skończyło :( I na nic zalepianie każdej szczeliny w ogrodzeniu!:( Ale fakt faktem, puszczone samopas psy to problem, jeśli chodzi o bezpieczeństwo jak i o czystość!
Może sołtysa/sołtysowej zapytać o plany inwestycyjne?
my próbowaliśmy rowerkiem po osiedlowych, ale zawróciły nas szczekające i biegające na nami puszczone samopas psy, powinno się je trzymać na podwórku
w naszych okolicach jest kanaliza, ale podobno nie wszyscy chca się do niej podłączać, wolą dalej śmierdzące szambo pompować, bo niby taniej
a nie wiecie gdzie się można dowiedzieć o planowanych inwestycjach u nas?
już rok temu czytałem o planach budowy ulicy A Krajowej z chodnikiem i ścieżką rowerową, a do tej pory nic się nie dzieje
w naszych okolicach jest kanaliza, ale podobno nie wszyscy chca się do niej podłączać, wolą dalej śmierdzące szambo pompować, bo niby taniej
a nie wiecie gdzie się można dowiedzieć o planowanych inwestycjach u nas?
już rok temu czytałem o planach budowy ulicy A Krajowej z chodnikiem i ścieżką rowerową, a do tej pory nic się nie dzieje
O to ja nie wiedziałam, że jest kanalizacja. Ja mieszkam w okolicach sklepu Justynka :) I tu nie ma kanalizacji, ale może wkrótce będzie? Ostatnio widziałam geodetę, który dokonywał jakichś pomiarów.
A co do spacerów to niestety ograniczamy się tylko na drogach osiedlowych albo wypady do miasta, do parku, nad morze :)
A co do spacerów to niestety ograniczamy się tylko na drogach osiedlowych albo wypady do miasta, do parku, nad morze :)
W Pępowie raczej nie ma apteki, bynajmniej nie zlokalizowałam. W Baninie jest, w Żukowie to wiadomo, że są :)
A brak chodników to i dla naszej rodziny udręka!
Myślę, że jest to problem wielu osób, które się przeprowadziły z miasta.
Kanalizacja też by się przydała :)
I droga dojazdowa na naszym osiedlu, bo jest dziura na dziurze!
A brak chodników to i dla naszej rodziny udręka!
Myślę, że jest to problem wielu osób, które się przeprowadziły z miasta.
Kanalizacja też by się przydała :)
I droga dojazdowa na naszym osiedlu, bo jest dziura na dziurze!
generalnie masz rację ale dla ludzi którzy niedawno się przeprowadzili
(tak jak ja) to trochę szok że nie ma chodników do spacerowania z dziećmi. moja pociecha przyzwyczajona do aktywnego spędzania wolnego czasu- na spacerach- nie może zrozumieć że nie może wyjść na spacer bo nie ma po czym iść !- dosłownie.
do tego miejsca trzeba się przyzwyczaić albo się w nim urodzić! trochę jestem zozczarowana tym miejscem. wiem wiem. widziały gały co brały... może się jeszcze przyzwyczaję.
(tak jak ja) to trochę szok że nie ma chodników do spacerowania z dziećmi. moja pociecha przyzwyczajona do aktywnego spędzania wolnego czasu- na spacerach- nie może zrozumieć że nie może wyjść na spacer bo nie ma po czym iść !- dosłownie.
do tego miejsca trzeba się przyzwyczaić albo się w nim urodzić! trochę jestem zozczarowana tym miejscem. wiem wiem. widziały gały co brały... może się jeszcze przyzwyczaję.