Widok

jak spedzacie piatek wieczor?

jest piatek wieczor... no i nie mam co robic. Jak spedzacie piatek wieczor? jakie macie ciekawe pomysly? bilard? kregle? kino? film na dvd i popcorn? spotkanie z przyjaciolmi? wszystko jest juz oklepane... co jeszcze mozna robic?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
książkę jakąś...
na koncert jakiś już za póżno
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
późno
ja mam zamiar pić alkohol i uprawiać sex ze swoim mężusiem
Spotkania z przyjaciółmi są oklepane?? Nie chciałabym mieć zaszyty być Twoim przyjacielem.:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
"Nie chciałabym mieć zaszyty być Twoim przyjacielem.:)"... nie chcij mieć zaszyty być ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak nie ma się nic do powiedzenia to trzeba komuś literówkę wytknąć, lepiej CI?
można się rozebrać i rzeczy popilnować :D
"można się rozebrać i rzeczy popilnować :D"

A pies jak nie ma co robić to sobie jaja liże:P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Różaniec może ?
a ja nie chcial bym miec zony, ktora musi napic sie alkoholu, zeby ze mna uprawiac seks :)

oklepani znajomi... to smutne, ale czyz nie jaki pan - taki kram ?

spedzam wieczor na przygotowaniu planu wycieczki na weekend, odpisuje na maile i przegladam to radosne forum
i chyba poloze sie wczesnie spac, zeby wykorzystac sobote maksymalnie

pozdrawiam
jurek
jurek, też nie chciałabym mieć takiej żony;)

a swoją drogą...piszesz o oklepanych znajomych. No wiesz jak się nie ma za grosz inwencji twórczej by wysilić głowę i zorganizować sobie coś na piątek wieczór to jakich możesz mieć tych znajomych. Nudnych i oklepanych. Chyba, że masz jakieś, pasje, hobby lub wspólne zainteresowania z innymi - wtedy nie będzie nudno.
oklepani znajomi?
Ja swoich znajomych nie oklepuje:P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
A co im robisz:>

Żarcik;)
nic dziwnego że gość sam/a siedzi skoro wszystkich znajomych ma oklepanych :D kto by ryzykował :P
Kurcze. A ja nie wiem, co wybrać, bo tyle mam pomysłów i propozycji, że czasu za mało.
Dzisiaj z ulgą spędzam pierwszy od dziesięciu dni wieczór w domu, głównie przygotowując się teoretycznie i praktycznie na sobotnie i niedzielne wyjścia. Będzie praca społeczna, będzie piesza wycieczka, a nawet dwie, będzie spotkanie z dużą grupą ludzi i spotkanie z pojedyncza osobą. Dom trzeba na ten czas zaprowiantować, czyli zrobić obiad dla domownikow na jutro, a także przygotować swoj wkład w te spotkania i przejrzeć trasy wycieczek. No i niespodziewanie poza planem mnie natchnęło, żeby zrobić czeskie knedliczki. Był to moj pierwszy raz i wyszedł tak sobie, ale następne będą lepsze.
Miałam w luźnym planie napisanie pewnego tekstu, ale nie dałam rady, bo jutro wcześnie wstaję.
lubię cyfry i litery
Ja zrobiłam część naszyjnika, przy tym pooglądałam jednym okiem film, wzięłam gorącą kąpiel, poczytałam Koontza, poprzeglądałam internet, zadbałam o farmę na facebooku, pobawiłam z kotem... Uważam wieczór za dość udany, choć kogoś jednak brakowało... Każdy inaczej widzi udany wieczór.
Rut - uwielbiam ludzi, którzy mają za wiele pomysłów na spędzenie wolnego czasu i za mało wolnego czasu. Też tak mam. Zaciekawiła mnie ta praca społeczna. Napiszesz więcej?
Wczoraj spędzałem miło w klubie studenckim, dziś bym też to robił gdyby nie żałoba
... Zaciekawiła mnie ta praca społeczna. Napiszesz więcej?...

Mam w rodzinie przewlekle chorego i działam w tym środowisku, w stowarzyszeniu zrzeszającym ludzi połączonych podobnymi problemami.
lubię cyfry i litery
Też sama robię sobie biżuterię, o wiele prostszą niż Twoja, zupełnie na innych zasadach. Rozumiem Cię, ta zabawa daje mi wiele radości :)
lubię cyfry i litery
A na ta wycieczke piesza, to dokad sie wybierasz, bo moze bym dolaczyl...
Wycieczki już były w minioną sobotę i niedzielę. Jedna indywidualna 7 km po lasach oliwskich, druga grupowa 22 km wzdłuż Bolszewki.
lubię cyfry i litery
hm hm...
Te poniżej 20km to dla mnie nawet nie są zaliczane do spacerów;)
Anty, no co Ty teraz opowiadasz:) Czy Ty wiesz ile te 20 km zajmują czasu??? Jak ma ktoś dom, pracę, dzieci i bardzo mało czasu - to nawet ciężko zrobić 5 km dziennie;)
Zależy jakie się ma tempo, jaka jest pora roku i jaki się wybierze teren - z 2-5 godzin.

Od kilku lat staram się mieć czas i wszędzie chodzić na piechotę. Już nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz skorzystałem z usług ZTM, chyba jakoś po wakacjach:p

Czas staram się znajdować, dzieci nie mam, a 5km do pracy, mając do wyboru stać na przystanku, wdychać dym, potem płacić by stać w dusznym i śmierdzącym busie, w korkach, z ludźmi tępo patrzącymi w pustkę albo prowadzącymi głośne rozmowy na żenującym poziomie, lub iść sobie piechotą, rozmyślać, wiedzieć że będzie się punktualnie, wdychać czyste powietrze i obserwować piękne niebo, to wybieram spacer - nawet jak niebo akurat nie jest piękne i pada deszcz;)

A swoją drogą, to myślę by w tym roku iść pod Grunwald na piechotę:P
No cóż;) Mam taką pracę, że czasami z miejsca na miejsce dotrzeć nie udałoby mi się gdyby nie komunikacja miejska. Choć zgadzam się z tym co o niej napisałeś.

Moje dziecko wymięka po 2 km;)
20km w 2 godziny??? Założysz się ze nie dasz rady?
Literówka, miało być 3;)

Inne tematy z forum Towarzyskie

Para szuka pary (7 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....

Kobieta która lubi sex. Obopólna współpraca (4 odpowiedzi)

Cześć jestem osobą prywatną żadna agencja!!!! Szukam kobiety która lubi sex i czerpać z tego...

marynarz pozna panią (194 odpowiedzi)

Dobry wieczór, Od kilku lat pracuję jako marynarz. Od jakiegoś czasu męczy mnie pragnienie...

do góry