Widok

jaka cukiernia!

cześć mam dylemat jaką cukiernie wybrać żeby kupić ciasta i zamówić tort. Jak macie kogoś sprawdzonego piszcie agazela@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja bardzo polecam torty u Sowy. Moja siostra niedawno miała ślub i tort był pyszny i piękny. Nazywał się " welon panny młodej". Był tam większy wybór więc zerknij na ich stronę w internecie i przejdź się do cukierni, to nawet masz szansę popróbowac różnych tortów i zdecydować, który ci smakuje. ja bardzo polecam tort pralinowy...pychota :)
ja również zamówiony tort u sowy bo jestem pewna ze bedzie pom pierwsze ładny i estetyczny a po za tym smaczny co najwqarzniejsze
Ja rowniez stawiam na Sowe. Cokolwiek tam zamowilam, zawsze bylo pyszne.
Poza tym niezla jest Justynka.
ja zamawiałam tort od Delicji był przepyszny :-) Smak "pitacja " jest rewelacyjny :-)
Mi najbardziej smakują ciasta z Czernisa. Torty z Haffnera też są pyszne.
sowa albo haffner. nic innego.
kazdy stawia na Sowe a mnie tam ciasta jakoś nie smakują...;/a do tego mega drogie!wg przesadzają troszke z ceną i sa przereklamowani ale rzecz gustu:)
ja postawiłam na mniej znaną cukiernię. zachwycił mnie smak tortu, cena przystępna. co do efektu końcowego- za miesiąć się wypowiem.
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
mi ostatnio bardzo samkował na weselu tort czekoladowy z cukierni Want - był REWELACYJNY w środku i na zewnątrz tez :-)
dawno takie obrego tortu nie jadłam - przebił nawet ten od Sowy ....
Ja zamawiam tort z cukierni Cymes. Miałam okazję smakować różne smaki tortów z tej cukierni przy okazji rozmaitych imprez rodzinnych, ale najlepszy wydaje sie być Tiramisu.
ja też polecam tort z Haffnera!!! Pychotka :)
Na pewno nie polecam Justynki- tort na wesele niesmaczny, a masa cukrowa ciągnie się jak guma.
do góry