Widok

jaka wartośc za metr kw mamy szacować za mieszkanie na ujeścisku?

Dom i mieszkanie Chełm Temat dostępny też na forum:
Kupujemy mieszkanie na Ujeścisku/Nowym Chełmie - napiszcie proszę w granicach jakich wartości kształtują się ceny w tych okolicahc za metr kw? mieszkanie z 2002/2003 roku, parter, 2 pokoje, 50 m2
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jaka ulica, to raz. przemyska?
a dwa, że można przejrzeć mieszkania jakie są oferowane w tej okolicy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ewa cena rónież jest zależna od standardu wykończenia mieszkania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
mieszkanie jak sie kupuje to jak najtaniej,nie ma znaczenia jak jest zrobione bo zazwyczaj chcemy miec po swojemu,chyba ze na nie zależy co i jak
wtedy mozna popatrzec na ladnie wykonczone ale te beda droższe
wiec wiadomo taniej...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
od standardu w małym stopniu!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć. Również kupuję mieszkanko na Ujeścisku a w zasadzie na nowych Chełmie. Mi akurat w bloku z 2005 w fajnym standardzie wyszło przy 50 kilku metrach poniżej 5 tyś. za metr. Jedyne czego się obawiam że rzeczoznawca bankowy wyceni mieszkanie na mniej i nie dostanę kredytu na sto procent :) ale o to to będę sie martwił później. Generalnie ceny w tamtym rejonie to granie 5 - 6 tyś za metr. Jeżeli chcesz mogę dać Ci namiary na ogarniętego agenta który właśnie znalazł mi tam mieszkanko :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ujeślsko jest nisko wyceniane z powodu smrodu z wysypiska śmieci i fatalnego dojazdu w korkach oraz tłoku w komunikacji.

Gdy do tego budynek ma ogrzewanie elektryczne to zupełna lipa i chyba bardzo tanio nawet 3kzł.
Nowsze mieszkania z dobrym widokiem z okien mogą dochodzić do 4 kzł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Ujeścisko

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Muza musi grać. (2397 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

do góry