Widok

jaki prezent na 18-ke??

Nie mam pojęcia co kupić chrzestnemu na jego 18ke moze pomożecie lub wiecie gdzie w 3miescie sa fajne sklepy gdzie mozna cos wybrac?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Na 18 stkę zazwyczaj kupuje sie coś śmiesznego, jakąś śmieszną figurke albo coś takiego. Ja pamiętam kupiłem kiedyś kuferek (taki jak ze skarbami) ale w środku było pełno prezerwatyw ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 24
po 1: to chyba chrześniakowi:-) a po 2: jaki masz budżet?
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sama nie jestem dobra w kupowaniu prezentów może kasę i niech sam sobie kupi.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
hmm nie wiem własnie zastanawiam sie jeszcze nad daniem kasy...ale moze jeszcze cos znajde mam nadzieje a budżet wynosi ok 200zł
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja bym dał kase na pewno bardziej sie ucieszy
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
A może coś "na pamiątkę" - za 200zł można kupić przyzwoity skórzany portfel, zegarek, ładne spinki do mankietów (na studniówkę jak znalazł). Taki prezent będzie trwały i chłopak za parę lat będzie pamiętał, co dostał od chrzestnej na 18-tkę. To jednak wyjątkowa uroczystość i fajnie dostać coś typowo "dorosłego" (ale nie prezerwatywy w skrzynce, bo to dorosłe raczej nie jest). Natomiast jeśli chłopak odkłada na jakiś konkretny cel, to wtedy pieniądze w kopercie włożone w jakąś dobrą książkę też nie byłyby złym pomysłem.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja też bym dała kasę - moim zdaniem z tego się chłopak najbardziej ucieszy. A żeby pamiątka była, ja bym do tego kupiła lub sama wydrukowała na twardym papierze coś takiego:

http://www.smiesznysklep.pl/dyplom-na-18-tke-15854.html

to pamiątka też będzie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może coś z działu "Ogłoszenia towarzyskie" znajdziesz za 2 stówy?
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 9
rozumiem że chodzi o chrzesniaka a nie o chrzestnego? ja bym dała kase
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też idę na 18 do swojej chrześnicy zadzwoniłam do jej mamy i się podpytałam staneło na kasie :) Dam 300.00zł a tez myślę o 200.00zł a chrzesniaczka niech kupi co chce ,wiem ze zbiera na prawko :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
200 300? zł chrzesniakowi?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
tak a co ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
No na pewno nei mniej niz 200-300zł
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11
Może jakiś fajny zegarek? Za 200 złotych już można coś naprawdę ekstra kupić, a z takich prezentów ludzie są zazwyczaj zadowoleni. W Galerii Bałtyckiej jest Time Trend, przejdź się i zobacz, może faktycznie coś fajnego znajdziesz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
uwazam że jak dla chrzesniaka to 300 zł za mało. Nic za to porządnego nie kupisz nie ma szans.Mnie by było wstyd isc z taka kwota lepiej daj kase w kopercie lepiej bedzie wyglądać ,troche głupio dawać jakis zegarek za 200 zł
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 33
Pomyśl o zegarku jakiejś dobrej firmy. Na przykład zegarek tissot. Ciekawy jest model PR 100 taki jak np. http://dolinski.pl/zegarki-tissot/zegarki-meskie/t-classic-pl/pr-100-pl.html
Jednak cena jest dość duża, ale prezent na długie lata i będzie pamiętał o Tobie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Głupawa to jest Twoja odpowiedź. Przez takich jak Ty, trwa teraz wyścig - kucyk, quad i trampolina na komunie etc, a dzieci i młodzież w dużej mierze to wyrachowani materialiści mający wodę zamiast mózgu

Chodzi o pamięć i uczucie - mądry prezent, króry będzie fajną pamiątką (tak jak wyżej ktoś pisał - skórzany portfel dobrej marki lub coś w ten deseń). Jeśli masz dobry kontakt, to pomyśl o wspólnym spędzeniu dnia - park Kolibki np.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 4
kupiłam elegancki a zarazem młodzieżowy portfel skórzany za ok 150zł a do portfela 50zł na rozmnozenie;) i gumke durexa :)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6
Chrzestnemu może pół litra?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry