Widok

jakie drzwi

Robię minimalistyczny pokój do pracy i grania, czyli biurko, monitor, praktycznie zero zbędnych rzeczy. Zastanawiam się nad drzwiami, bo te co mam to takie typowe z marketu z klamką i szybką. Szukam czegoś bardziej "clean look", macie coś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też poszedłem w ten klimat, totalny minimal czyste ściany, ledwo widoczne listwy, wszystko w jednej tonacji. I największym problemem były właśnie drzwi. Klasyczne kompletnie nie pasowały. Przekopałem trochę neta i wpadłem na drzwi gamingowe. Mają tam wersje drzwi, które dosłownie zlewają się ze ścianą są pod malowanie albo z matową powierzchnią, no i bez klamek na wierzchu. Fajnie to wygląda, serio. Całość sprawia wrażenie jakby drzwi nie istniały. Do tego jest opcja zamknięcia magnetycznego i dociśnięcia ich równo, więc też fajnie wygłuszają. Jak ci zależy na tym, żeby wszystko było czysto i spójnie, to warto tam zajrzeć.

Drzwi gamingowe, to brzmi dość zabawnie, no ale OK. XD

W przypadku minimalistycznych pokoi najfajniej wyglądają takie białe drzwi z nieprzezroczystymi szybami/paskami pośrodku. Polecam też zaopatrzyć się przy okazji w zamek elektroniczny do drzwi: https://fachowiec-budowlany.pl/technologie/smart-home/jak-wybrac-zamek-elektroniczny-do-drzwi/

Najlepiej to wtedy działa

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

budowa domu - koszt (58 odpowiedzi)

Witam, Zamierzam wraz z mężem budować dom w okolicy ok. 50 km od Gdańska. Dom ok. 130 m2 pow....

Meble ogrodowe (56 odpowiedzi)

Założyłem nowy wątek, bo wszystkie dotyczące mebli ogrodowych są już bardzo stare. Jakie macie...

Gecco Deweloper (10 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

do góry