Widok

jakie słuchawki do biegania?

chodzi mi o słuchawki dokanałowe. przystępne cenowo max.100PLN. możecie jakieś polecić, zeby nie wypadały z ucha.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Patrz na sklep Cortland.pl. Dużo fajnych okazji. Od nich mam słuchawki kupione w dobrej cenie.
Ogólnie zero jakichkolwiek problemów. Zawsze wszystko szybko ogarnięte.
Mam za sobą kilka zamówić - nie ma się o co czepiać.
Ale najważniejsze, że mam sprzęt, na którym mi zależało.

Ja polecam model BT740iQZ. Biegam w nich regularnie i dają radę ;)

Jakiś czas temu złapałem je na promce dla siositrzeńca. Jest z nich mega zadowolony

A który model dokładnie polecasz? Który warto wybrać?

no ja swoje dorwałem w top hi-fi i jestem zadowolony z tej marki

Ja używam samsung galaxy buds pro. Obecnie sprzedawany jest model Buds Pro 2 , jednak wersja poprzednia z samo PRO czasami jest gdzieś na wyprzedażach po 350zł. Warto się zakręcić. Tylko dla jasności, samsung ma jeszcze w sprzedazy Galaxy Buds (wersja 1 i 2 ale bez pro) ich lepiej nie brać - bardzo źle działa w nich mikrofon przy mówieniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Również polecam markę ATH jeśli chodzi o słuchawki to oni mają jedne z lepszych.

ATH dobra firma, na ślepo można je brać ;)

Ja korzystam z ATH-ANC100BT, które lekko powyżej 100zł można złapać w Top Hifi, a do tego mają ANC, co rzadko się mega zdarza w tej cenie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja mam z xiaomi na bluetooth i polecam, calkiem spoko, nie wypadaja mimo duzej ilosci potu, a tanie

Najlepiej jak udasz się do jakiegoś sklepu elektronicznego i sprawdzisz, ewentualnie zakup 8-10 par i zostawienie sobie tej najbardziej pasującej. Każdy ma inne ucho i dla każdego inaczej dane słuchawki będą siedziały.

Co tu za głupoty ludzie wypisują, to normalnie ręce odpadają. Słuchawki niszczą słuch ? Racja jak masz je na maxa ustawione przez kilka godzin dzień w dzień.

Albo bieganie niszczy stawy... Ludzie, ja rozumiem, że niestety alkohol jest legalny, a szkodzi o wiele bardziej niż coś co jest nielegalne, ale to nie oznacza, że musicie wlewać go litrami, a później pisać takie głupoty.

Kupiłem http://www.grzybowo3d.pl/jakie-sluchawki-kupic-do-cwiczen/ grają znakomicie.

ja sobie biegam w sluchawkach nausznych (Genesis Radon 610). super dzwiek, nie slychac glosow z zewnatrz, mozna sobie na spokojnie pobiegac ;)

Udany zakup http://www.grzybowo3d.pl/jakie-sluchawki-kupic-do-cwiczen/ świetnie się trzymają ucha.

Korzystalem juz z kilku sluchawek dousznych alee najlepiej mi pasuja Audictus Adrenaline 2.0

Ze swojej strony polecam JBL.

ja kupiłam fajne słuchawki na lantre.pl, jestem z nich bardzo zadowolona,

Ja osobiscie korzystam z Explorer type c od Audictus, sa dobrej jakosci za niska kwote. 50-60 zł

Ja mam właśnie słuchawki Audictus, polska bardzo dobra marka a te Adrenaline są mega,. Nie wypadają z uszu, dobrze słychac, najlepsze

Chyba nie ruch tylko aktywność fizyczna bo ktoś kto leży i objada się chipsami też wykonuje ruchy.
Jeśli chodzi o aktywność fizyczną to jest wiele osób które zmarły w czasie lub po maratonie czy też innym biegu, są znani sportowcy którzy zmarli w czasie wyścigu kolarskiego, jest sporo utonięć w czasie pływania itd.
Bieganie nie jest najlepszą metodą na poprawienie sobie stanu zdrowia. Jeśli ktoś jest mądry to sam sobie znajdzie informacje na ten temat.
Jeśli ktoś chce zadbać o kondycje to najlepszy jest wioślarz czyli ergometr.

Podsumowanie:

Dyskusja dotyczy wyboru słuchawek dokanałowych do biegania w budżecie do 100 PLN, które nie wypadają z ucha. Użytkownicy rekomendują modele takie jak Panasonic RP-HJE125, Cresyn C220E, Creative EP-510, SoundMAGIC PL50, XX.Y Runner 10, Audictus Adrenaline, Philips SHQ6500CL oraz słuchawki od Xiaomi na Bluetooth. Wiele osób podkreśla znaczenie wygodnego dopasowania, trwałości i jakości dźwięku. W wątku pojawia się również dyskusja na temat bezpieczeństwa biegania ze słuchawkami, gdzie zwolennicy argumentują, że muzyka poprawia wydajność i motywację, podczas gdy przeciwnicy ostrzegają przed ryzykiem utraty słuchu i zmniejszoną świadomością otoczenia. Eksperci sugerują słuchanie na umiarkowanym poziomie głośności i rozważenie opcji z pałąkami lub opaskami dla lepszego bezpieczeństwa.

Inne tematy z forum Sport

Sport (5 odpowiedzi)

Looking to offload my Zdrowit gym membership! 9 months left at only 139 zł. Think of the gains...

do góry