Widok

jakies jaja ktos sobie robi

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/szukamy-firmy-sprzatajacej-ogl4634298.html Juz w tym kraju wszyscy chyba powariowali
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Dlaczego jaja??? Każda forma jest dobra a tu dobra autoreklama!! A co lepiej niż by te Panie miały siedzieć i załamywać rączki i czekać by praca przyszła do nich sama?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Msz taki sam zryty mózg jak ten ogłoszeniodawca .nie warto z takimi przygłupami dyskutować,,,,,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
sama masz zryty mózg, Ogłoszenie jest normalne nie wiem o co ci chodzi. chyba okres ci sie zbliza. padaka jakas
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
tu jest lepsze:))

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/szukam-inteligentnego-pana-ogl4639812.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to znalazł sposób, ciekawe czy długo myślała nad tym :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
po co są ogłoszenia? chyba żeby poinformować o czymś ludzi nie? więc nie wiem skąd takie zbulwersowanie ogłoszeniem o kobietach które szukają pracy przy SPRZATANIU a nie jako oferta matrymonialna poza tym znam wiele firm które poszukują więcej ludzi a pracodawcy nieraz mieli problemy z kobietami które zamiast pracować to wiecznie na siebie donosiły i robiły sobie pod górke . Tego typu ogłoszenie jest dobrym sposobem żeby sobie pomóc i podpisująca się Pani pod nickiem NORMALNA chyba sama siebie przecenia ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Praca

fundacja fly (48 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

PRZEPROWADZKA DO TRÓJMIASTA (33 odpowiedzi)

Witam Kochani proszę o poradę. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale zawiodłam się na tym...

jak znaleźć pracę bez znajomośći???? (63 odpowiedzi)

nie mam pojęcia juz co robić.....skonczyłam studia...nie mam doswiadczenia...ale też nie mam go...

do góry