Widok

jakis pomysł

Może ktoś z was ma jakies pomysły jak szukać pracy z efektem bo juz nie wiem gdzie jej szukać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jak do tej pory szukalas/es ?
Podstawowe pytanie jakiej pracy szukasz tzn branża, praca stacjonarna czy mobilna?
Jakie masz wymagania. No i to co padło wyżej gdzie szukasz i w jaki sposób?
głównie w handlu -sprzedawca praca zmianowa .najlepiej z okolic gdyni .kaska 1500 netto mnie wmiare na chwile obecną urządza a w jaki sposób szukam .pozostawiam aplikacje na portalach codziennie wysylam ogloszenia do anonse i roznosze cv po sklepach i tak dluzszy czas zaznaczam ze nikt sie nie odezwał ,a 2 rece mam i doswiadczenie i checi do pracy ale widac to za malo
Aż nie mogę uwierzyć, że zero odzewu tymbardziej, że starasz się o pracę w handlu. Wydrukuj z 50 Cv przejdz sie po centrum handlowym, zostaw dosłownie wszędzie a na pewno będzie odzew. A może cv masz źle napisane?

Inne tematy z forum Praca

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (58 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...

do góry