Widok

jaśkowa dolina

Od kilku dni mamy kolejną ścieżkę rowerową. Jeszcze parę lat temu dostałem za jazdę po chodniku wzdłuż Jaśkowej Doliny mandat, a teraz można śmigać bez obaw. Ja Wam się podoba i jeździ ? Zauważyłem od kilku dni zdecydowany przyrost liczby rowerzystów na tej ścieżce, więc chyba jest OK!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
fakt - widać przyrost.
Powody mogą być dwa:
1. Zrobiło sie cieplej.
2. Naród jednak lubi jak jest wyraźna ścieżka - bo chyba czuje się bezpieczniej (?).
P.S. Nie wiem na którym chodniku dostałeś mandat, na tym co jest ścieżka od dawna był tzw. ciąg pieszo-jezdny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mandat dostałem na tym chodniku, na którym jest teraz ścieżka, jakieś 4 lata temu. Potem narobiłem trochę szumu (mejle do radnych) i utworzono trakt pieszo-rowerowy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ścieżka bardzo fajna. Jedynym dla mnie minusem jest to, ze nie jest ciągła, tzn. w dwóch miejscach zwęża się tylko do chodnika (na tej nowej części). Ale to "pikuś".

Poza tym warto zauwazyć, że jest to jedyna ścieżka rowerowa prowadzaca na Morenę. Pewnie część z rowerzystów zamiast zasuwać z dolnej części Wrzeszcza po Słowaka czy Srebrniki (dziurawe i na razie z elementami survivalu) woli wjechać kulturalnie po Jaskowej...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rowery

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry