Widok
ujeścisko gdzie,co i jak, pomóżcie:)
Czesc dziewczyny:)
w sumie od dzisiaj jestem nowa mieszkanką Ujeściska:) Mimo że jestem rodowitą Gdańszczanką,na Ujeścisku zbyt często nie bywałam, więc nie bardzo orientuje się w terenie;)
Powiedzcie mi,gdzie znajdę najbliżej siebie (skrzyżowanie łódzkiej i przemyskiej) : BIEDRONKĘ, PRZYCHODNIĘ, POCZTĘ i jakiś SKLEP Z ODZIEŻĄ UŻYWANĄ??
Help :)
w sumie od dzisiaj jestem nowa mieszkanką Ujeściska:) Mimo że jestem rodowitą Gdańszczanką,na Ujeścisku zbyt często nie bywałam, więc nie bardzo orientuje się w terenie;)
Powiedzcie mi,gdzie znajdę najbliżej siebie (skrzyżowanie łódzkiej i przemyskiej) : BIEDRONKĘ, PRZYCHODNIĘ, POCZTĘ i jakiś SKLEP Z ODZIEŻĄ UŻYWANĄ??
Help :)
Biedronka na skrzyżowaniu Warszawskiej z Piotrkowską, tam też poczta (nie wiem czy najbliższa), przychodnia jest jedna mała na skrzyżowaniu Warszawskiej z Łódzką, niedaleko przychodnia Świętokrzyska na Świętokrzyskiej i duża przychodnia południe na Jeleniogórskiej, sklep z używaną odzieżą jest na Piotrkowskiej kawałek za Stokrotką (w Twojej części Ujeściaska nie mam pojęcia gdzie taki sklep jest. Witamy w gronie mieszkańców Ujeściska :)
ja pierdziele ja widze że tu naprawdę- niby forum,ale o nic nie można zapytać! bo zaraz jakieś zgryżliwe odpowiedzi...na spacery chodzic sobie nie mogę bo jestem po zabiegu nogi więc narazie spacery sobie odpuszczam (te, w które nie wiem gdzie pójde i gdzie dojde) a ujeścisko wcale nie jest takie małe