Widok
jeśli C+E to tylko w OSK EXPERT !!!
Gorąco polecam kurs prawa jazdy na kat C+E w OSK EXPERT !!! W trzy miesiące uzyskałem prawo jazdy na kat C oraz C+E. To wszystko dzięki ogromnemu zaangażowaniu mojego instruktora w przekazanie niezbędnej wiedzy z zagadnień ruchu drogowego, poprzez poznanie i właściwe "obchodzenie się" z pojazdem (zespołem pojazdów), aż do wielu godzin spędzonych na szlifowaniu umiejętności na placu manewrowym oraz w ruchu miejskim. Egzamin na kat C+E zdałem za drugim razem. Podczas pierwszego egzaminu trochę pogubiłem się na placu manewrowym co zaskutkowało negatywnym jego zakończeniem. Obecnie można zapoznać się z rozmieszczeniam poszczególnych stanowisk oraz oczywiście sprawdzić swoje umiejętności wykupując wjazd na teren PORD-u. Polecam taką możliwość. Moje drugie podejście do uzyskania prawka było już bezbłędne ;)
Chciałbym serdecznie podziękować OSK EXPERT a w szczególności mojemu instruktorowi - Grzegorzowi Gwiazdowskiemu - za przygotowanie do uzyskania w/w uprawnień :)
Chciałbym serdecznie podziękować OSK EXPERT a w szczególności mojemu instruktorowi - Grzegorzowi Gwiazdowskiemu - za przygotowanie do uzyskania w/w uprawnień :)
Moja ocena
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6