Widok
jestem bardzo zadowolona
Dziś byłam z reklamacją ponieważ miałam zbyt ciemne włosy od połowy głowy(dążę do jednolitego blondu) jak byłam ostatnim razem. Pani Agnieszka Pyzyk zajęła sie mną tak abym była w pełni zadowolona.Dbają o klienta i to mi się podoba. Mam teraz jaśniejsze na dole włosy, odżywione i w dodatku na koniec z ładną fryzurką :). Na pewno będę stałą klientką i będę polecać ten salon.
Moja ocena
Club Fryzjerski Alternative
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
kreatywność: 6
klimat i wystrój: -
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
Rafał
Witam wszystkich serdecznie- pragne polecic usługi pana Rafała z Rajskiej- ręce które czynią cuda :)
Korzystalam dwukrotnie i byłam zachwycona- niestety nie mieszkam juz w Polsce i kiedy tylko mam okazje pojawic sie w mym rodzinnym mieście-Gdańsku - staram sie odwiedzić Rafała, bo to nie tylko fajny koleś, ale również profesjonalista z artystyczna duszą- ciecie bylo drastyczne,ale tak zadowolona nie bylam nigdy. Bardzo, bardzo zaluje,ze w Londynie za tak profesjonalne uslugi jakie swiadczy Rafal trzeba wybulic krocie. Pozdrawiam serdecznie Rafala i do zobaczenia przed świętami- jak uda mi sie wcisnąć na liste :) pozdro
Korzystalam dwukrotnie i byłam zachwycona- niestety nie mieszkam juz w Polsce i kiedy tylko mam okazje pojawic sie w mym rodzinnym mieście-Gdańsku - staram sie odwiedzić Rafała, bo to nie tylko fajny koleś, ale również profesjonalista z artystyczna duszą- ciecie bylo drastyczne,ale tak zadowolona nie bylam nigdy. Bardzo, bardzo zaluje,ze w Londynie za tak profesjonalne uslugi jakie swiadczy Rafal trzeba wybulic krocie. Pozdrawiam serdecznie Rafala i do zobaczenia przed świętami- jak uda mi sie wcisnąć na liste :) pozdro