Szukałam w internecie salonu, gdzie mogłabym przedłużyć włosy....Szukałam, szukałam i w końcu znalazłam salon, w którym kompetencja i dbałość o klienta idą ze sobą w parze. Zadzwoniłam do salonu z zapytaniem czy mogę skorzystać z konsultacji odnośnie metody hairdreams. Mile byłam zaskoczona, ponieważ Pani zaprosiła mnie do salonu już tego samego dnia. Z uśmiechem na twarzy pojechałam. Ze względu na straszne korki troszkę się spóźniłam :/ Cenię czas fryzjerów, dlatego spodziewałam się, że z góry będę inaczej potraktowana. Ale okazało się zupełnie inaczej:) Pani mile mnie przywitała. Zaczęła opowiadać o metodzie hairdreams, pokazywała mi różne rodzaje włosów. Po prostu dowiedziałam się wszystkiego. Okazało się również, że włosy mają paszport i wracają do "renowacji" po każdym ściągnięciu do Austrii:) Uważam, że jest to rewelacyjne. Nie każdy salon może lub chce tak dbać o klientki. Większość fryzjerów doczepia włosy... a potem człowieku martw się sam co dalej:/ Pani po ocenie moich włosków zaproponowała najpierw kurację nawilżającą. Tak by włosy stały się bardziej błyszczące i ładniej się układały :) Dziś właśnie umówiłam się na wizytę po której z pewnością nie wrócę rozczarowana :)