Widok

joga

Czy wiecie coś o zajeciach jogi na terenie Gdańska. Szukam i szukam niezbyt mi wychodzi, znalazłam tylko w Gdyni a to dla mnie za daleko.
Dzieki za wszelkie informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a
test
test
Szukam zajęć z jogi najbliżej Akademii Muzycznej, czy ktoś mógłby mi coś polecić? może ktoś coś wie o jodze w Madisonie?
W Sopocie na Brodwinie w szkole ŚLO (Środowiskowe Liceum Orólnokształcące ) jest joga w poniedziałki, środy i czwartki o 20.30.
Bardzo fajnie! Sala b.porządna.
Cześć

Zaintersowałam się jogą po pobycie w Karpaczu tego lata na obozie zorganizowanym przez M. Stóżak z Poznania.
Chciałabym kontynuować jogę w Gdyni. Czy możesz mi polecić jakieś zajęcia? Nadal ćwiczysz jogę? Czy w klubie Activ na morskiej nadal są zajęcia?
Pozdro

Danka napisał(a):

> W Gdyni polecam Klub Aktiv, ul. Morska 89, i na Karwinach , ale
> nie znam adresu
>
> zajecia na Morskiej Sroda g. 20.00
witam, odnawiam watek bo szukam szkoly jogi dla siebie. jak dotad chodzilam do manhattanu ale chce zmienic ze wzgledu na cene i to ze za malo jogi jest ;)
co polecicie? bo zastanawiam sie nad zajeciami u Kamili Swiader (www.joga-trojmiasto.pl)
Polecam Renatę Koba: www.yoga-re.pl
Zajecia są w Gdańsku, Gdynii i Sopocie!
POLECAM!
hej
na Zaspie w Domu Kultury Młyniec jest joga, to jest niedaleko kolejki na zaspie, mi się podoba:) nawet bardzo:)
Szkoła Jogi OM YOGA
Izabela Bysiak, telefon: +48 602 15 24 24

http://omyoga.pl/

Polecam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wydaję się być ciekawa :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://akademos.net.pl/kundalini-joga,154,pl.htm
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A kojarzycie może jakieś zajęcia jogi na chełmie lub nieopodal - biskupia górka, morena, orunia??
Dodam, że jestem zainteresowana jogą bardziej nastawioną na ciało i zdrowie, a nie uduchowienie :P No i miło by było gdyby grupy nie były zbyt liczne,

Inne tematy z forum Sport

Karnet do oddania (11 odpowiedzi)

Odstapie karnet na silownie Zdrowit. Na 9 miesięcy cena 139 zł. Wykorzystano 3 miesiące. Umowa...

Czy bieganie może poprawić koncentrację? (6 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Chciałem poruszyć temat trochę inny niż typowe rozmowy o boksie czy sportach...

Gdzie kupić sprzęt na siłownie (7 odpowiedzi)

Dajcie mi jakąś opcje jeśli chodzi o godne uwagi sprzęty treningowe. Jestem w temacie laikiem...

do góry