Widok
Je też jestem w szoku- NKL. Odwołanie już wysłałem. Najśmieszniejsze jest to, że po zawodach odebrałem dyplom z prawidłowo wpisaną punktacją! Mam nadzieję, że szybko się to wyjaśni. Wyniki wstępne pojawiły się bardzo błyskawicznie i pewnie to było przyczyną błędów. Jednemu mojemu koledze zaliczono 1 PK mniej niż przejchał w rzeczywistości. Liczę na to, że wyniki zostaną szybko poprawione. Głupio tak naparzać cały dzień a potem zobaczyć NKL przy swoim nazwisku.
Wyniki nie sa za szybko. Były pisywane na 3 komputery. Z rowerzystami jest tak że wszyscy przyjeżdżają w tym samym momencie i jest nawał kart na raz. Jest taka możliwość że się coś zapodzieje. Następnie wszystkie karty są wkładane według kolejności do koszyka. Gdy sa odwołania to według numeru startowego można kartę odszukać i klasyfikować:)
...a do d..y z tymi wynikami!...pewnie błędy są ... a i za szybko podali, ...woda w prysznicach była nazbyt gorąca, w grochówce grochu za dużo i kiełbaska miała zbyt duże wygięcie - co to banan miał być, myślicie iż nam MALKONTENTOM temat z rąk wytrącicie?.... ...n i e d o c z e k a n i e...
..a gdzie adres bazy H 36? no? gdzie... i kto Wikiemu sztycę nadpiłował.. a
Waszym zdaniem to wszystko było OK" .. klakierzy... no skoro tylu z Was tak sądzi...
...no to ja też.. .
..pozdrawiam ciepło...
..a gdzie adres bazy H 36? no? gdzie... i kto Wikiemu sztycę nadpiłował.. a
Waszym zdaniem to wszystko było OK" .. klakierzy... no skoro tylu z Was tak sądzi...
...no to ja też.. .
..pozdrawiam ciepło...