Widok

kamery na kask

Witam

Czy ktoś może z Was orientuje się gdzie mozna kupić jakieś kamery do przyczepienai na ksak i kręcenia zjazdów w górach? Może ktoś ma pojećei jakim sprzetęm nagrywana jest większoć filmów i gdzie taki sprzecik można kupic.

Z góry dzięki.

Tomek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
takie cos mozna sobie samemu zrobić małym kosztem, a rejestrować najlepiej na kamerce miniDV z wejsciem AV (kamerka DV i akumulator do obiektywu na kasku w plecaku sie wiezie)
mam proźbę mógłbyć przybliżyć mi jak zrobić taką kamere najpepiej jak byś napisał na mojego meila czantorek@wp.pl bo też mi zależy aby nagrywać zjazdy na roweże po górkach itp.

Plis odpisz
a mozesz mi tez wyslac informacje?
krzychu_25NOSPAM (at) wp (dot) pl

bede wdzieczny. Oczywiscie usun "NOSPAM" :)
Pozdrawiam!!
Krzysiek
Sadze, ze jestes w bledzie. Wez kamere MiniDV ze soba do samochodu i sprobuj filmowac "z reki", "z podporki", "z glowy". Nie sadze zebys uzyskal super efekt.
Moim zdaniem to jest robione zupelnie innej klasy sprzetem.
Do tego prawdopodobnie poddane obrobce cyfrowej w celu usuniecia wstrzasow. (Obciecie ok. 10% obrazu i korekta ustawienia.)
Jesli chodzi o kamere "na plecy" to troszke przesadziles z wozeniem na zjazdy miniDV.
Po prostu cena sprzetu ktory w razie upadku wyrzuca sie do kosza jest zbyt duza.
Osobiscie proponuje mala kamerke Hi8 lub VHS-C, uzywana mozna kupic za kilka stowek.
Sa tez firmy oferujace mikrokamerki z polaczeniem radiowym ale rozdzielczosc i ilosc klatek na sekunde raczej dyskwalifikuja te urzadzenia.

Pozdrawiam

-- Mongoose NX 8.5 --

Inne tematy z forum Rowery

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry