Widok

kelnerka-wesela

Witam serdecznie.

Szukam już takiej pracy na dłuższy czas, ale póki co zwracam się z pytaniem czy wiecie może czy gdzieś nie szukają kelnerek np. na wesela? I niekoniecznie muszą to być hotele gdzie trzeba znać wszystkie zasady kelnerowania :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podczepiam się pod koleżankę,równiez jestem zainteresowana:))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżeli chcesz pracować jako kelnerka na bankietach i konferencjach i masz choć minimalne doświadczenie to nie powinno być problemu. Zasady nie są aż tak skomplikowane, żeby ich w nie załapać ;) Sam jeszcze dwa lata temu pracowałem na takim stanowisku. Stawka godzinowa to ok. 10zł, chyba że przez agencje, to wtedy jest podobno niższa.
Gdzie szukać? Najlepiej pójść w godzinach 10:00-14:00 do hotelu, do restauracji, zapytać o kierownika zmiany, i dowiedzieć się osobiście czy szukają takich osób i zostawić cv do ręki. Zaczął bym od większych hoteli, takich jak np. Hilton. Popytał bym też znajomych, może ktoś pracuje na podobnym stanowisku. Wiadomo - z polecenia to dziś najszybciej znaleźć zatrudnienie.
Moja rada:
Jako, że praca jest tylko gdy w hotelu coś się dzieje, to warto się wykazać, bo dzwonią w pierwszej kolejności do tych, co chcą pracować i robią to dobrze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aktualne ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Stres w pracy (37 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

kurs szkolenie dla męża (4 odpowiedzi)

mój mąż chce podnieść kwalifikacje, zastanawiamy się nad szkoleniem na spawacza, bądz np...

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

do góry