Widok

kiedy?

Kiedy bedziemy mogli liczyc na stacje paliw, biedronke/lidka w poblizu Banina.? Czy ktos z Was cos slyszal w tym temacie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
W zeszłym miesiącu rozmawiałem z osobą odpowiedzialną za uruchamianie nowych inwestycji dla Lidl'a. Na najbliższe 3 lata nie ma w planach takiej inwestycji dla tej lokalizacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak hehe, ale to nie oznacza że za miesiąc - dwa nie będzie ... Tak to działa !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Litości, starczy że Biedra straszy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wszyscy przeciwko Biedronce. Ale kiedykolwiek się podjedzie pod sklep cały parking zapełniony autami i kolejki przed kasami. Klienci z Gdańska czy z Banina?
A tak w ogóle to bardzo lubię Lidl'a i nie mam nic przeciw jego budowie w Baninie.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spokojnie, nie ma czego sie bac :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ok spoko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
też się zastanawiam bo tyle hejterów biedry tu na forum a jak podjeżdzam to parking pełen i zawsze w kolejce stoję.

tak jak wielokrotnie wspominałam, mam swoje "tutejsze" sklepiki/warzywniaki, w których robię zakupy a do biedry wybieram się po pewne produkty. Do lidla również wybieram się po swoje ulubione produkty i nie ukrywam, że również czekam na ten sklep u nas gdyż ani do Chwaszczyna ani na Złotą Karczmę nie jest mi po drodze.

zaraz oczywiście posypią się komentarze, że małe sklepiki upadną - niech zaczną lepiej dbać o produkty, które sprzedają. Mowa o małym spożywczaku przy piekarni na Klonowej. Wędliny niedługo same zaczną ze sklepu uciekać. Wczoraj po raz kolejny nacięłam się na nieświeżą obślizgłą wędlinę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jakoś taki Max&Xavier nie ma problemów z istnieniem Biedronki. Parking zawsze pełen, a i w środku ciężko nieraz przejść. Wybór nieporównywalnie lepszy, a spora część artykułów po prostu tańsza.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (15 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry